tef mezunlarının kademe durumu???

Kodla Büyü

gkhann

Üye
slm arkadaşlar. ben teknik eğitim mezunuyum aralık 2010da ticaret meslek lisesinde göreve başladım. mebbisde 9/1 olarak görünüyorum. 1542 lira temel maaşım. oysa tef mezunları 8/1 den başlıyorlarmış ve maaşları da biraz daha farklıymış. bu konuda bilgisi olan var mı?

evet hocam 8/1 den başlıyorsun bende de öyle bir yanlışlık olmuştu senin kararnamende 8/1 yazması gerekiyor onu götür okulunuzdaki memura birde dilekçe yaz memur ilçeye yazı yazar bir iki aya düzelir mebbisde sorun olmaz maaş olayıda teknik öğretmen olduğun içi farklı onuda sizin maaşları yapan mutemetle konuş ona düzelttir belge isterse teknike eğitim diplomasının fotokopisini götürürsün.

Maaşı şuan 8/1 ler ne alıyor tam olarak bilmiyorum ama geriye dönük olarak eksik yatanları alabiliyorsun onuda yine dilekçe ile olacak mutemetin halletmesi gerekir nerden biliyorsun dersen bende aynı durumdaydın bir yıla yakın 9/1 den almışım sonra düzelttirdim geriye dönükte aldım fakat geriye dönük ödeme yaparken tekrar kesinti yapıyorlar almak için biraz mutemete bastırman gerekecek çünkü mal müdürlüğü ile ilgili işleri onlar yapıyor hocam

BBNET
Geri