Tebrikler Galatasaray....

Kodla Büyü
Dün gece GALATASARAY tribünlerinin TÜRKİYE diye bağırdığı, gollerden sonra anons yapan Alman spikerin Türkiye adına golü atan şu futbolcu diye anons yaptığı bir maçın sabahında başka takımlı (hangi takım olduğu mühim değil) bir arkadaş geldi ve tebrik etti. Bak tebrik ediyorum falan diyor.
Ben de tabi tebrik edeceksin dedim. Bu TÜRK takımının başarısıdır manasında.
Cevaben çeyrek finalde barça çıksın da size 3-5 atsın diyor.
Umuyorum ki GALATASARAY yarı finali göremez. Yoksa birçok arkadaşım çok üzülecek. (Kendi okulumdaki öğretmenler için konuşuyorum.)

zencefil58' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
sonuç güzel ama çok kötü oynadı özellikle 2. yarıda sonradan girsede ambrabat süperdi ama

maçın tamamını izlemedin galiba hocam ilk yarı bu iş biterdi :wink:
tamamını izledim zaten ben 2. yarı kötü oynadı demek istedim gerçekten de 2. yarı bana göre kötü oynadı koyu gs liyim ama eğer bir 10 dakika daha olsaydı schalke atardı 3. gol zaten son dakikada adamlar bombos bıraktığı için gol oldu

helal olsun darısı fenerin başına . bayrağımız dalgalandıran branşı ne olursa olsun hepsinin allah yar ve yardımcısı olsun.
:tr: :tr: :tr:

ogretmen006' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
sonuç güzel ama çok kötü oynadı özellikle 2. yarıda sonradan girsede ambrabat süperdi ama

tamamını izledim zaten ben 2. yarı kötü oynadı demek istedim gerçekten de 2. yarı bana göre kötü oynadı koyu gs liyim ama eğer bir 10 dakika daha olsaydı schalke atardı 3. gol zaten son dakikada adamlar bombos bıraktığı için gol oldu

sn hocam bardağın dolu tarafını görmek lazım fiziğimiz zayıf olmasa shalke bu kadar üstümüze gelemezdi ama bardağın dolu tarafına bakalım ilk yarı top bizde pozisyon bizde ilk golleri bence fauldü ve yine kendi kendimize attırdık. Sonuç olarak galip biz geldik 10 dakika daha oynasaydı yok şöyle yok böyle olurdu falan bunların bi anlamı yok. Takımımızı tebrik etmemiz lazım.
1- Arsenal GS maçı uefa kupası bizim
2- FB-GS maçı şampiyonluk kupası bizim
3- Braga GS maçı tur atlayan takım GS
4-Shalke GS çeyrek finale çıkan takım GS

yani GS bu tip maçlarda isteğini alıyor hedef gruplardan çıkmaktı çıktı çeyrek final ilk başlarda yoktu ve herkes eleneceğini düşündü ama Çok şükür çeyrek finaldeyiz. İnşallah karşımıza porto malaga turu kim geçerse artık o çıksın yarı finali bile görebiliriz. Sıkılmıştık can sıkıcı haberlerden bunun tadını çıkarmak gerek hocam. Kayseriyi geçersek şampiyonluğuda alamazlar bizden :)

ya halen Hamit'in o füzesini düşününce tüylerim diken diken oluyor. Büyüksün cimbomum

ogretmen006' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

hocam nasıl gslisin anlamadım 10 dakika daha olsaydı atardı diyorsunda maçta 90 dakka. gsnin çekilmesinin sebebi hep taktik terimde söyledi kontradan gol atmaya çalıştık dedi ki atabilirdik bi kaç ofsayt filan oldu ve o aralar atsaydık maç kopacaktı. 3. golde biraz geç oldu ama dediğim o kontra meselesinden geldi. Öyle bedavadan değil yani.

Öldük öldük dirildik.. Yenileceğiz korkusu ile galibiyete bile tam anlamıyla sevinemedik. Bu futbolla çeyrek finalde hezimetler yaşanabilir..

regulus11' Alıntı:
Öldük öldük dirildik.. Yenileceğiz korkusu ile galibiyete bile tam anlamıyla sevinemedik. Bu futbolla çeyrek finalde hezimetler yaşanabilir..

yav bu maçlarda heyecan her zaman olur ama siz GS nin ilk yarı oynadğı futbolu görmezden geliyorsunuz. Arkadaşlar ilk yarı 4 tane rahat sallayabilirdik ama olmadı. 2. Yarı baskı kuracakları belliydi çünkü bizim ülkede fizik gücü zayıf ama kim çıktı çeyrek finale yani yapmayın tadını çıkarın yaaa. Ne kadar meraklısınız bardağın dolu tarafını görmemeye.

Bundan sonraki maçlar ve sonuçlar sürprizlere açıktır yok hezimet yok şu falan filan geçin bunları. Bizim takımın fizik gücü arttıkça bu maçı 90 dakikaya yayacaktır emin olun.Rahat olun.

ben bir beşiktaşlı olarak kalbim galatasaray için hop oturup hop kalktı. aynı şey bu gün fener içinde olacak biliyorum. 11 kişinin kazanacağı milyon dolarlar belki benim cebime girmeyecek ama sanırım türk futbolu için epey faydalı olacaktır. kazanılan paralar boşa harcanmayıp, pahalı ama işe yaramayan transferlerle çarçur edilmeyip, kulüplerin geleceği için harcanabilinirse sanırım bu işten daha çok evladımız ekmek yiyebilecek. ülkesinde herhangibir spor dalındaki başarılar elbette o ülke insanının geleceğine direk olarak katkı sağlayacaktır. basketboldaki takımsal başarılarımız sayesinde bir çok evladımız nba de top koşturuyor. keşke sporun her alanın da bu olsa. 80 milyonluk bir ülkeden her spor alanında yetenekler çıkabileceğini öngörmek güç olmasa gerek. insanların hayranlıkla seyretttiği messi'ler gelecekte neden mehmetler olmasın.
hayatım boyunca spor alanındaki her başarımızda bunu hissettim. gelecek nesiller için bu başarı ne getirir dedim. işe sadece futbol fanatikliği ile bakarsanız bir gün mutlu bir gün mutsuz olursunuz. birilerine küfreder birilerinden küfür yersiniz. gönlüm her zaman beşiktaşın yenmesinden yanadır ama yenilince kendi takımım haricinde hiç kimseye de kızmam. yada 10 sene önce olan bir maçı hatırlatıp, bizde sizi yenmiştik gibi çocukça bir laf söylemem.

tebrikler.

BBNET
Geri