TEBRİKLER ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Kodla Büyü

ozgurel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
TEBRİKLER FENERBAHÇE, KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMANIN NE OLDUĞUNU BİR KERE DAHA GÖSTERDİN HERKESE...

Ekli dosyalar

• ANTU.jpg
    ANTU.jpg
    158.8 KB · Görüntüleme: 1,012
Elazığ'ı nasıl yendik ama :lol: Tebrikler GALATASARAY. Ayrıca fenerbahçenin de şampiyonluğunu tebrik ederim. :alkis:

bir Beşiktaşlı olarak Aziz Yıldırım hariç tüm Fenerbahçelileri tebrik ediyorum,
bu sene bu şampiyonluğu hak ettiniz.

FB yi gönülden kutluyorum.
FB ye yapılan çok haksızlıklar oldu futbolda şike var ama futbolcuda veya başkanında değil futbola siyaset şikesi bulaştı birileri çok şey biliyor ama korkudan konuşamıyor. siyasetçilerin önündeki tek engel azizi yıldırımdı bu futboldaki rantın birilerinin cebine akması için aziz yıldırımın saf dışı olması şarttı. aziz yıldırımda çok şey biliyor ama konuşamıyor. ankara spor, ve ankara gücünün başsına gelenleri kimse anlatmıyor ayrıca rize kasımpaşa ve trabzonada pozitif ayrımcılık yapılıyor. Kasımpaşa ve rize size bir şey hatırlatıyor mu bilmem. bir mahalle takımına hangi iş adamları neden milyon dolarlık bağış yapıyor.

FB nib önü kesilmeye çalışıyor bu kadar baskıya rağmen aykta kalan FB yi ve aziz yıldırımı kutluyorum.

Tüm Türkiye, tüm dünya bir araya gelmiş Aziz Yıldırım'ın önünü kesmeye çalışıyor!
Tüm yerel, üst, uluslar arası ve yakında adalet divanları bir araya gelmiş anlaşmış Aziz Yıldırım'a pislik yapıyor,
Yakında zaten CAS ta siyasi bir karar verecek!

birarti1' Alıntı:
Tüm Türkiye, tüm dünya bir araya gelmiş Aziz Yıldırım'ın önünü kesmeye çalışıyor!
Tüm yerel, üst, uluslar arası ve yakında adalet divanları bir araya gelmiş anlaşmış Aziz Yıldırım'a pislik yapıyor,

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

birarti1' Alıntı:

bu ülkede ayakkabı kutularını, milyon dolarları gördüğü halde bizi bitirmek istiyorlar diyen bir kesim yok mu? bunların komplo olduğuna inanıyorsunuzda azizi yıldırımın elde ciddi hiç bir delil olmamasına nasıl inanmıyorsunuz. rıza zarraf bu ülkede en masum insan ise azizi onun yanında pırlanta kalır. sadece uyduruk telefon tapeleri ile türk futbolu milyonlarca dolar zarar etti. halk bankasının zarar gördüğüne inanıyorsunuz FB nin milyonlarının zararını niye görmüyorsunuz.

kendinize yapılınca kopmlo olur başkasına yapılınca sesiniz çıkmaz.

toker42' Alıntı:
birarti1' Alıntı:

bu ülkede ayakkabı kutularını, milyon dolarları gördüğü halde bizi bitirmek istiyorlar diyen bir kesim yok mu? bunların komplo olduğuna inanıyorsunuzda azizi yıldırımın elde ciddi hiç bir delil olmamasına nasıl inanmıyorsunuz. rıza zarraf bu ülkede en masum insan ise azizi onun yanında pırlanta kalır. sadece uyduruk telefon tapeleri ile türk futbolu milyonlarca dolar zarar etti. halk bankasının zarar gördüğüne inanıyorsunuz FB nin milyonlarının zararını niye görmüyorsunuz.

kendinize yapılınca kopmlo olur başkasına yapılınca sesiniz çıkmaz.
imza :+1:

Ben ne söylüyorum, sizler ne anlıyorsunuz, demek ki ben kendimi yeterince izah edemiyorum,
ben dedim ki şampiyonluk FB ye analarının ak sütü gibi helaldir,
hiçbir FB li futbolcunun aklından şike falan geçmez aslanlar gibi topunu oynar,
ama başkan FB ye inanılmaz katkılar sağlasa da bir çok yanlışlar yapmıştır,
sütten çıkmış ak kaşık değildir,

Ama gel gör ki 5 mesajla olayı ayakkabı kutularına bağlayabildik, bravo bize, bu bağlamadan sonra ne yazsak boş, ben yazarım sen yazarsın sabaha devam eder.

BBNET
Geri