Teşhir Ürünü satmışlar.

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hatırlayanlar varsa geçen gün ELECTRO WORLD lg 47lm671s model bir tv almak istediğimi yazmıştım. Bu tv yi aldım ve geçen cuma servis gelip tv yi kurdu.
televiztonda bir sorun yok oldukça güzel. fakat smart menüyü kurcalarken 05.11.2012 tarihinde tv ye gelen bir hatırlatma mesajına rastladım. sanıyorum teşhir ürünü vermişler. LG müşteri hizmetlerini aradım ürün alıcıya gelene kadar çalışmaması gerekir dediler teşhir olabileceğini söylediler.
üstelik ürünü alırken de görevlileri özellikle uyardım sakın teşhir ürününü göndermeyin diye. onlarda olur mu efendim bizde böyle şeyler olmaz dediler.

2 saate kadar mağazayla görüşmeye gideceğim nasıl davranmalıyım ne söylemeliyim tavsiyesi olanlar var mı acaba.

2400 tl Verdim sonuçta. insanları aptal yerine koyuyorlar. Ben en azından yaptıklarını fark ettiğimi söyleyeceğim yüzlerine. ve ürünü değiştirmelerini yada para iadesi isteyeceğim bakalım ne olacak.

Ne yapacaklar mecbur değiştirecekler ya da para iadesi yapacaklar. veya pazarlık yapabilirsin madem teşhir gönderdiniz tv bende kalsın 400 lia geri verin diye.

evet hocam umarım anlayışla karşılarlar yoksa mağazada cümbüş olacak.

walla haklısınız hocam bende büyük mağazadır yapmaz diyordum. Al işte sonuç. Boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenme diye.

Benim de Media Marketten aldığım dizüstü bilgisayar teşhir ürünü çıkmıştı, iade ettim. gittim başka yerden aldım. bir de sana inanmıyorlar, biz bi inceleyelim diye bekletiyorlar, en sinir bozucu olan yanı da o.

aslında farkında olmasam sorun olmayacaktı. ama insan bir anda aldığı üründen soğuyor. evdekilere bile söylemedim. en azından zorluk çıkarırlarsa onların bari içi rahat olsun.

hocam sert davranın tabiki de
bunlara güler yüzlü olmayacaksın
isteyin yenisini getirsinler olmadı para iade...

Kardeş bende geçen aldım.Özellikle Lg servisinden memnun kalmadım.Çok berbattı.ürünü iadede edemedim.Neyse bende senin gibi tedirgindim.Teşhir ürününü getirirlermi diye.Kutuyu inceledim.bantlarına felan baktım.Sen incelemedin mi?Az çok bellli olurdu kutudan.Yasal haklarını bil.www.hukuki.net de avukat arkadaşlar yardımcı oluyorlar veya böyle bir sorunla karşılasan oluyor.Ordan araştır derim.

hocam inş olumlu sonuç alırsınız
ama ben büyük mağazaların teşhir ürünü satma riskini daha yüksek görüyorum
çünkü maazaya bir giriyorsunuz 100 kadar farklı boyutlarda tv lcd led smart bilmem ne bu adamlar bu ürünleri napcak
tabii zamanı gelince biz lere bi şekilde maklayajlayıp gönderecek. (turuncu günleri, bilmem günleri de bu işlerin hit yaptığıu günler)

İnşallah sorun yaşamadan halledersin. İstikbalden koltuk takımı almıştık teşhir ürününü getirmişler. böyle olur mu dedim, diğer mağazalar teşhir ürününü indirimli satıyorlar. bizim şirkette teşhir ürünü de veriliyor dediler. ben de saçmalamayın öyle şey olur mu sizi şikayet ederim falan dedim. 1 ay kadar oyaladıktan sonra yenisiyle değiştirdiler ama arada çektiğim can sıkıntısı cabası.

evet arkadaşlar öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün mağazaya gittim ve çalışanlara müdürü görmek istediğimi söyledim ama adam yoktu durumu anlattım yalan söyledikleri açıkça belli olmasına rağmen yok efendim olamaz filan demeye başladılar. onların yüzüne karşı yalan söylediklerini ve insanları aldattıklarını söyledim.
Satıcı ürünün kutusunun açık olmasının imkansız olduğunu söyledi bende işi uzatmayın doğruları söyleyin dedim onlarda o zaman müdür beyle konuşun dediler sayın müdür yerinde yoktu sizi arayalım dediler olmaz ben beklerim dedim. neyse bir süre sonra müdür geldi aynen onunlada konuştum onun dediğide biz kargodan kutular gelince açar bakarız eksik varmı diye diyor (halbuki satış görevlisi kesinlikle açık olması imkansız demişti.) neyse derhal gerekeni yapın yoksa yasal yollara başvuracağım dedim.

müdür merkeze durumu anlatan bir mail gönderdi ve cevaba göre işlem yapacağını söyledi adam kartını verdi ne zaman isterseniz durumu sormak için arayabilirsiniz dedi. bende yarın tekrar gideceğim dedim. bakalım ne olacak.

benim onların tavırlarından ve aralarında fısıldaşmalarından anladığım bu ürün ben almadan 1 hafta kadar önce gelmiş ellerine ve açık teşhir etmişler. ben televizyondaki mesajın tarihinin 35 gün kadar önce olduğunu söyleyince biraz rahatladılar sanki. sorunu kendi üzerlerinden atmış oldular. artık iş merkezden gelecek cevapta.

inşallah iş uzamaz başıma ilk defa geliyor böyle bir durum. değiştirmezlerse uğraşırmıyım bilmiyorum bu işin sonunda ürünü değiştirseler bile yaşanılan stres ve can sıkıntısı kar kalıyor insana. hayırlısı inşallah olumlu olur.

sen yine iyisin hocam, sıfır corolla aldım, iki hafta sonra teslim alacağımı söyledim, adamlar iki hafta boyunca teşhirde tutmuş, kapıları aç-kapa, aklına ne geliyorsa artık, adı üstünde teşhir, kabul etmem dedim, değiştirdiler.

xodeda' Alıntı:
evet arkadaşlar öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün mağazaya gittim ve çalışanlara müdürü görmek istediğimi söyledim ama adam yoktu durumu anlattım yalan söyledikleri açıkça belli olmasına rağmen yok efendim olamaz filan demeye başladılar. onların yüzüne karşı yalan söylediklerini ve insanları aldattıklarını söyledim.
Satıcı ürünün kutusunun açık olmasının imkansız olduğunu söyledi bende işi uzatmayın doğruları söyleyin dedim onlarda o zaman müdür beyle konuşun dediler sayın müdür yerinde yoktu sizi arayalım dediler olmaz ben beklerim dedim. neyse bir süre sonra müdür geldi aynen onunlada konuştum onun dediğide biz kargodan kutular gelince açar bakarız eksik varmı diye diyor (halbuki satış görevlisi kesinlikle açık olması imkansız demişti.) neyse derhal gerekeni yapın yoksa yasal yollara başvuracağım dedim.

müdür merkeze durumu anlatan bir mail gönderdi ve cevaba göre işlem yapacağını söyledi adam kartını verdi ne zaman isterseniz durumu sormak için arayabilirsiniz dedi. bende yarın tekrar gideceğim dedim. bakalım ne olacak.

benim onların tavırlarından ve aralarında fısıldaşmalarından anladığım bu ürün ben almadan 1 hafta kadar önce gelmiş ellerine ve açık teşhir etmişler. ben televizyondaki mesajın tarihinin 35 gün kadar önce olduğunu söyleyince biraz rahatladılar sanki. sorunu kendi üzerlerinden atmış oldular. artık iş merkezden gelecek cevapta.

inşallah iş uzamaz başıma ilk defa geliyor böyle bir durum. değiştirmezlerse uğraşırmıyım bilmiyorum bu işin sonunda ürünü değiştirseler bile yaşanılan stres ve can sıkıntısı kar kalıyor insana. hayırlısı inşallah olumlu olur.

Durumda farklılık vardır diyordum diyordum ki düşündüğüm gibi sanırım. Hocam, bazı ürünler satılır ve herhangi bir sorunundan dolayı iade edilir. O iade ürünleri de gider servise bir güzel temizlenir paklanır satışa hazır hale getirilir. Bu durumda muhtemel buna benzer bir durum. Aradaki fark gün sayesinde mağaza servise baskı uygulayıp ürününüzü değiştirebilir. Sizde daha önce kullanmışmış ürünü iade edebilirsiniz. Eğer iade ürünü ise elbette satışa sunacaklar ama o ürünü tekrar satarken diğerleri ile aynı değerde olması veya indirimli satılması gerekir. Örn: Teşir ürünü.

Size tavsiyem, mesajı silmeyin. Gerekirse tel ile birde fotosunu çekin. Kutularını atmayın sorun çıkartırlar. Eğer attı iseniz yenisinin kutusu ile değiştirin diyin. Ayrıca en son baktınız değiştirmiyorlar, yalan satıştan ürünü 24 ay içinde iade hakkınız olduğundan bahsedin. Tüketici mahkemesi diyin değiştirirler. Kolay gelsin.

evet hocam bu yalan satış olayını da söylediğiniz iyi oldu. teşekkür ederim. ama anladığım kadarıyla adamları bugün baya sıkıştırdım bilgisayar öğretmeni olduğumu ve normal insanlar gibi kandıramayacaklarını söyledim. ama sıkışınca hemen müdür dahil biz burada maşla çalışan insanlarız durumu yukarıya ileteceğiz şeklinde oluyor.

bu tamir olayını da açıp sıkıştıracağım biraz daha.

BBNET
Geri