TCL 55C6K Kullanan var mı? Servis tecrübesi olan var mı?

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uzun araştırmalar sonunda TCL 55C6K modelini almaya karar verdim. Özellikleri göz önüne alınınca, bütçe de kısıtlı olunca en mantıklı ürün bu geldi bana ama sipariş henüz gelmeden konu açmak geldi aklıma. Youtubeda geçmiş yıllarda TCL servisinin çok kötü olduğunu söyleyenler var durum hâlâ aynı mı güncel durumda berbat mı servisi. Bu TVden kullanan varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

Ürün teslimatı yapılmadan öğreneyim ki iptal edeyim sıkıntılı ise.

Bölge bölge servis kalitesi değişiyor hocam, kargo olayı gibi bazı yerlerde çok iyi dediğin kargo taşındığın yerde berbat olabiliyor bilemiyorsun. TCL Genel olarak iyi denebilecek bir müşteri hizmetleri var. Ben de Vestel var tecrübe etmeden bilemiyorsun, 55 qled tv vardı paneli kendim kırdım garanti 1 yıl önce bitmişti, yeni versiyon 65 qled ile 18 bine değiştirdiler servis, müşteri hizmetleri gerçekten önemli yaşadığın yere göre de değişebiliyor.

Ek olarak nextstarın 55 miniledi var bunun yarı fiyatına hepsiburada da 24 bindi, ben onu alacaktım; tcl araştırdım ama tvyi uygun fiyata değiştirince 65 inçle vazgeçtim; f/p ürün hiç baktın mı?

Tv değil de akıllı saati var bizim oglanda media marktten almıstık kasko sigortası vardı. Ürünü tamir edemeyince sıfırını göndermişlerdi. İstanbul a gitti cihaz.

Ek olarak nextstarın 55 miniledi var bunun yarı fiyatına hepsiburada da 24 bindi, ben onu alacaktım; tcl araştırdım ama tvyi uygun fiyata değiştirince 65 inçle vazgeçtim; f/p ürün hiç baktın mı?

Hocam native 144 hz yenileme hızı ve quantum dot katmanı olması bir de ses konusunda çok iyi olması çok öne çıkardı bunu. HDR de var dediğinizden farklı olarak. Samsung 55qn70f ile arasında kaldım ama iyi bir indirim geldi diye almıştım bunu. Yenileme hızını çok önemsemesem dediğiniz TV çok güzel.

Tv değil de akıllı saati var bizim oglanda media marktten almıstık kasko sigortası vardı. Ürünü tamir edemeyince sıfırını göndermişlerdi. İstanbul a gitti cihaz.
Birisi bir paylaşım yapmış da kırılan paneli kendi parası ile bile değiştirmediler demiş. Sadece garantili ise yapıyorlar yoksa değiştirmiyorlar demiş. Ama bu haberler birkaç yıl öncenin. inşallah şu anda öyle değildir diye ümit ediyorum.

ilksms
Geri