TC Kimlik Numaralı Öğrenci Listesi Alma

Kodla Büyü

givircikmb

Site Gezgini
Arkadaşlar Ortaokulda çalışıyorum Öğrenci sayımız fazla olduğu için Öğrenci arama kısmından Tc Kimlik numaralı Öğrenci Listesini alamıyorum. Bunun kısa bir yolu var mıdır?

Arkadaşlar benim yöntemim şu:
Öğrenci işlerinden-öğrenci arama -sınıfı ,şubesi ve aktif öğrenci olacak şekilde filtreleme yapıp ara deyince aşağıda öğrencileri gösterir. Kopyala yapıştır yöntemi ile word veyahut excele kaydedip ufak bir düzelteme ile kullanabilirsin

En kısayolu şu: raporlar, öğrenci işleri, öğrenci künye defterinden TC yazmadan bütün sınıfın künyesini (veri olmadan sadece Excel) formatında indirin.
Forumda yer alan künye defteri makrolu Excel dosyasına yapıştırınca istediğiniz tüm bilgileri otomatik çekiyor oradan. Forumda bulamazsanız akşama eklerim bu mesaja.

Not: Tüm okulu tek seferde listeleniyor. Sınıf sınıf alınmalı listeler.

Arkadaşlar benim yöntemim şu:
Öğrenci işlerinden-öğrenci arama -sınıfı ,şubesi ve aktif öğrenci olacak şekilde filtreleme yapıp ara deyince aşağıda öğrencileri gösterir. Kopyala yapıştır yöntemi ile word veyahut excele kaydedip ufak bir düzelteme ile kullanabilirsin
Tek çözüm ve çaresi bu.

Bu yöntemle 100 tane öğrenci kaydı çekebilirsiniz.
1771247506177.webp

Yanlış biliyorsunuz. Sınıf bazlı alabilirsiiniz. Makro ile Öğrenci Künye Defteri alabilirsiniz ama onu herkes yapamaz. Ve o da değişti artık şube şube veriyor. Toplu Künye vermiyor.

Bu forumda paylaşılmış olan "Atiba" uygulması ile TC kimlik numalarını topluca çekebilirsiniz.

ilksms
Geri