easytr' Alıntı:habertürkle ne alakası var. ben bunu öğlende okudum, şimdi ilk çıkan linki yapıştırdım, bu haberi vermeyen site yok. senin amacın içerik hoşuna gitmemiş olucakki siteye atıp tutarak laf kalabalığı yapmak. birgül ayman güler bu lafları söylemedi diyemiyoda veren siteye laf atıyo. sorun burda işte senin okuduğun ilimde sorun, önce kendini sorgula. ayrıca edep ahlak konusunda yoksunluğu bulunanlar, bunun edebiyatını en çok yapanlardır,tıpkı sen gibi. nokta. adam olana bu laflar yeter.
bu milletin iradesine koyun diyende oldu, hakaret edende oldu. görülen o ki tünelin sonunu şimdiden görenler hakaretlere başlamışlar...
ha cemaat yaptı ha başkası olay önemli deilmi?easytr' Alıntı:ben kaçak güreşenlere cevap vermiyorum. cemaati savunup cemaatten örnek verilince banane cemaatten diyenlere cevap vermiyorum. mertçe ne olduğu belli olan neyi savunduğu belli olanlar muhatabım. aksi halde zamanımı boşa harcamış olurum
cahraz' Alıntı:ha cemaat yaptı ha başkası olay önemli deilmi?easytr' Alıntı:ben kaçak güreşenlere cevap vermiyorum. cemaati savunup cemaatten örnek verilince banane cemaatten diyenlere cevap vermiyorum. mertçe ne olduğu belli olan neyi savunduğu belli olanlar muhatabım. aksi halde zamanımı boşa harcamış olurum
önce yolsuzluğu sonra cemaati eleştirelim demiyor kimse,nden kimse bir savcı çıksında deleti temizlesin demiyorlar.
orebro' Alıntı:Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde çok açık bir montaj olduğunu hissettim. Bu çok açık ve net bir montaj. Teknik incelemeyi gerektirmeyecek kadar açık bir montaj olduğu ortada"
Ses kaydını TRT'den sonra DSİ ve Milli Piyango Genel Müdürlüğü de inceleyecek...
TUBİTAK: ''Ses kayıtlarıyla ilgili açtığımız tarot falı, bakanımızın hislerini doğrular nitelikte...''
Son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı'na da incelettirilen kayıtların Allah'ın izniyle montaj olduğu açıklandı...
Zaytung
yadigartbaykal' Alıntı:biraz şu gözlükleri çıkarıp farklı kaynaklardan haber okursanız belki siz de biraz da olsa analiz yapar kendi fikrinizi söyleyebilirsiniz!
Başbakan etrafta böcek dinleme ihtimaline karşı sessiz konuşuyor. Telefonu kriptolu olduğu için çekinmeden herşeyi konuşabiliyor.
Ertesi gün açıklamalarında kriptolu telefonları bile dinliyorlar diyip tübitaktan 5 kişiyi görevden alınıyor...
Kısaca kendini ele vermiş oluyor.
Madem buna montaj diyorsunuz, neden kabataş olayında somut delil bile yokken uçuk kaçık şeylere inandınız?, cami de müezzin içmediler demesine rağmen neden doğruları söylemediniz ve hatta müezzini sürdünüz?
fenersa' Alıntı:istediğiniz kadar kendinizi yırtın 30 martı bekleyin
fenersa' Alıntı:istediğiniz kadar kendinizi yırtın 30 martı bekleyin