Tayini çıkmış öğretmen tabletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rohun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rohun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar okulumuzda tayini çıkmış gitmiş ve tabletini bırakmış bi öğretmen var. tableti başka bi öğretmene vermek istiyoruz. Ancak tablet giden öğretmene kayıtlı olduğu için yeni öğretmenin eba girişini kabul etmiyor. Böyle bi sorunla karşılaşan var mı ? Saygılar...

mdm@eba.gov.tr ye tabletin seri numarası ile email atıp durumu izah edin. Aktivasyonu sıfırlayacaklar. Bundan sonra ayrılan olursa tabletini yanında götürsün. Tabletin demirbaş kaydını okul idaresi bir sistem üzerinden naklediyor. İsmini hatırlayamadım şimdi.

Hocam giden öğrenci öğretmen varsa tableti verin gitsin.Kimse Eski tablet almak istemiyor.Elimizde Patlıyor Tabletler.

omd' Alıntı:
mdm@eba.gov.tr ye tabletin seri numarası ile email atıp durumu izah edin. Aktivasyonu sıfırlayacaklar. Bundan sonra ayrılan olursa tabletini yanında götürsün. Tabletin demirbaş kaydını okul idaresi bir sistem üzerinden naklediyor. İsmini hatırlayamadım şimdi.

kbs birimler arası devir

omd' Alıntı:

sağolasın hocam maili gönderdik cvp bekliyoruz...

Giden öğretmenden tablet geri alınıyor mu? ben alınmıyor diye biliyorum. zira bizden 4-5 kişi gitti kimseden geri almadık. pbys de hala öğretmenler bizde görünüyor yalnız. onları nasıl yapıcaz acaba?

BBNET
Geri