tayin nedeniyle arabamizi satiyoruz

Kodla Büyü
Hayırlı satışlar. Pazarlık yolunu kapatmayın bence. 116000'e gelmiş 2007 model araç için
mutlaka pazarlık payı olur diye düşünüyorum.

Hayırlı pazarlar...
2011 model 40 binde dizel getz orjinal 22bin küsüre alındı geçen hafta. Sizin Fiyatta güncelleme şart

6 senelik dizel araç 116 bin son derece normal zaten hocam gezecekki dizel almış . benim 2009 dizel arabam 125 bin km de . motor ustası tanıdığı olan sorsun anlayacaktır yeni araç motorlarının ömrü eskileri gibi değil 250-300 binden yukarı gidiyolar kullanıma göre ömür uzuyo . yine dekm takıntısı olan varsa düşük km li bakıp birkaç bin tl fazla versin. bununla birlikte hocam araç için biraz fiyat kırman gerekebilir.

pazarlik payi var hocam sahibinden.com da fiyati ne kadar az acarsaniz bi de pazarlikla iyice dusurmeye calisiyorlar piyasada cin adam cok fiyat biraz dusuktu pazarlikla 17000 olmaz mi diyeni duyduk :puhaha: :puhaha: fiyat dusukse pazarlik yap daha da dusur mantigi var maalesef guzel ulkemizde. biz de fiyati yukari cekip pazarlik payi biraktik:) ilk atama degil hocam dogu gorevi geldi esimin esim ogretmen degil de. ayrica yulian hocam dediginiz dogru araba 116000 de fakat cok temiz araba

hocam onu yapanlarda var hocam :mrgreen: :mrgreen: ama biz onun vebaline giremeyiz parayi kolay kazanmiyoruz hepimiz niye kandirip alalim ki arkadaslarimizin parasini :) :)

hocam hayırlısı olsun. km çok geldi.. izmirdeyim almayı düşünüyordum.. tekrar düşünmem lazım

habbe' Alıntı:
mnn' Alıntı:
hocam hayırlısı olsun. km çok geldi.. izmirdeyim almayı düşünüyordum.. tekrar düşünmem lazım
Hocam aşağıdaki linkte daha az km de araç var. Konuyu açan arkadaşa ayıp olmaz inşaallah. :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0990/detay
ayip olmaz hocam ne ayibi ama farkindaysaniz plaka kapali on tampon boyali ve degistirilmis yani arac kazali burdan bu cikar:)) herkesin kismeti ayridir hocam belli mi olur o arkadasin kismeti de bu sayfadadir belki :mrgreen: :mrgreen: ben takmam oyle seyleri:)

arkadaşlar km lere aldanmayın
1. eğer yağı her 10 binde değişmişse ve kötü mazot görmemişse yeni nesil dizeller en az 350 bin km leri rahat görüyo.
2. istedikten sonra 20 liraya km leri çok aşağılara çekebiliyorlar.
önemli olan aracın genel kondisyonu... bu aracın bence dezavantajı 34 plaka olması
ilk defa geçen hafta İstanbul a gittim eminim anadolunun küçük bir kentindeki 100 bin km deki bir araç İstanbulun 30-40 bin km deki kadar hırpalanmaz

mertcenk' Alıntı:
kilometresini bir çok kişi beğenmez hocam. sanayide 50-75 bin bandına çektir şak diye gider. :mrgreen:

onuda gördük hocam ama hemen ortaya çıktı.. kadranda 130 000 km görünüyordu. plakadan sorgulatık son muaynede 270 000 km yazıyordu. vazgeçtik.. yani km oyunu ortaya çıktı.

BBNET
Geri