Fethiyeliyim, 2 yıl dalamanda çalıştım 1 yılda asker öğretmen olarak mardinde. 4. yılımda iliçinden evime en yakın okula geldim ailemle yaşıyorum. 10bin lira maaşta verseler başka bir ilde çalışmam bu vakitten sonra.
Bunun sebebide çalıştığım kurumda ilçede herhangi bir sıkıntı olduğunda mutlaka o sorunu çözecek birileri devreye girebiliyor. Ailemin yanında kaldığım için neredeyse hiçbir maddi giderim olmuyorki bazen babamın cebime para koyduğu bile oluyor, aşağı yukarı bahçemizde yetişmeyen meyve sebzede yok onların kazancıda yanıma kar kalıyor Sırf bu sebeple gözüm kapalı 2 katlı ev işine girdim bu yaz elimdeki birikimle. Bunun yanında Zor zamanımda yılların getirdiği dostlarımı yanımda bulabiliyorum. Annem sağolsun ütüdür bulaşıktır derdimde yok. Çok kafama eserse kalabileceğim boş evde var arkadaşlarımın.
Kıssadan hisse gece hayatıma, eve kaçta döneceğime, içtiğim rakıya biraya karışanım zaten olmadığı için ben ailemin yanında daha rahatım. Zaman zaman elbette bende sıkılıyorum ancak evlenesiye kadar ben halimden memnunum.