Tavsiye Edebileceğiniz Notebook Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 060606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

060606

Aktif Üye
arkadaşlar şu an itibariyle tavsiye edebileceğiniz 800-1300 fiyatları arasında notebook var mı?
uygun kampanya falan var mı acaba.fiyatı uygun o fyata görede performanslı core2duo işlemcili notebook tavsiyelerinizi bekliyorum

bir de arkadaşlar takip edebileceğimiz karşılaştırma yapabileceğimiz güvenilir siteleri yazarmısınız.önceden mavi vardı mavi-vatanbilgisayar arasında karşılaştırma yapardım.

oem listesi için www.eksenbilgisayar.com , www.exa.com.tr ,www.novabilgisayar.com var. Bu sitelerde de dizüstü modelleri yer alıyor fakat sana tavsiyem şu: Dizüstü alacaksan elektronik marketlerden al, çünkü bazı modelleri çok getirip -kampanya yaptıklarından dolayı fiyatları piyasaya göre daha aşağı çekebiliyorlar. Vatan ve bimeks de uygun kampanyalı modellere bakabilirsin. Geçen arkadaşın bimeks den lenovo almıştı- kampanyalı olan ürünü 1165 liraya aldı. Şu anda da ürün satılıyor bimeks de ama fiyatı biraz daha artırmışlar http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/1086 ... 8172-.aspx bir bak derim.

hakansia ve oziie arkadaşım cok teşekkür ederim zaman ayırdıgınız için çok makbule geçti.

asus f83vf253dv kaçırma derim süper bir laptop ben alamadım param yetmedi gittim laptopa ram aldım. :mrgreen:

hocam sağlamlığa bak derim ilk önce.

hp ve asus derim. hp 6 yıl oldu kullanıyorum sayısız defa düştü ufacık bir çizilme bile olmadı. ekran yavaştan sararmaya başladı ama sanırım lamba ömrü bitecek artık. onun harici gayet sağlam. üzerine de çay döküldi bir kaç kere, hiç biey olmadı klavyeye ve iç donanıma.hayret ettim. asus ise arkadaşta var tepetaklak düştü ufak bir çizilme yok.

mağazadan öte fiyatlara bak bence. bimekste ucuz olan vatanda pahalı olabiliyor. yazıcı almıştık oradan biliyorum.

BBNET
Geri