tavandaki parca boya sorun olur mu

Kodla Büyü

yvzakblt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uygun bir araç buldum aracın sağ sol ön çamurluk boyalı, birde tavanın köşesinde parça boya + tavanda komple vernik var.

Aracin camları orijinal, hasar kaydı da temiz. Sizce bu araç alınır mi?

Birde alakasız olacak ama bilenler mutlaka olacaktır. Örneğin ben 10 bin kredi çektim. Bir gün sonra 15000 olarak değiştirebilir miyim. Yani 5000 farkı alıp kredinin üzerine eklemek mümkün mü?

Ayrı kredi olmadan varolan borcun üzerine eklemek mümkün mü?

benim bildiğim 15000 kredi çekilir 10000 ile eski kredi kapatılır kalan 5000 sizin olur. ama iki ayrı kredi çekildiği için masraf gideriniz olacaktır. Siz yine bir bankaya sorun farklı uygulaması olan bankalar da olabilir

atanamıyom' Alıntı:
Uygun bir araç buldum aracın sağ sol ön çamurluk boyalı, birde tavanın köşesinde parça boya + tavanda komple vernik var.

Aracin camları orijinal, hasar kaydı da temiz. Sizce bu araç alınır mi?

alırken bi sorun olmaz. sadece satarken olur... :)

Hocam arabanızın asıl fiyatı noterde alış satış yaparken çıkıyor ben sizin arabanızdan daha kötü bir arabayı yenile sattım Bence bi sorun yok Ama uyanık olmak lazım :)
Alıcı sırf bunun için fiyatı aşağıya çekmek isteyecektir ben olsam bunun için fiyatımı geriye çekmem eğer motorda aksanlarında(fren, rot ...vs.) bi problem yoksa

atanamıyom' Alıntı:
Birde alakasız olacak ama bilenler mutlaka olacaktır. Örneğin ben 10 bin kredi çektim. Bir gün sonra 15000 olarak değiştirebilir miyim. Yani 5000 farkı alıp kredinin üzerine eklemek mümkün mü?

Ayrı kredi olmadan varolan borcun üzerine eklemek mümkün mü?

Eşim bankacı hocam aynı gün olabiliyormuş ama sonradan aynı bankadan mümkün değil diyor Geliriniz(kira maaş vs.) iyiyse belki başka banka?

BBNET
Geri