tavşanı attım nasıl olmuş:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
burda paylaşılan afişin üzerinde değişiklik yapıp bu şekilde düzenledim bulutun içindeki resimler geçici olarak yerleştirdim...

tavşanı attım yöresel kıyafet koydum:))

resimleri tamamen deneme amaçlı kullandım kalite olarak değilde dizayn olarak nasıl olmuş ??

Ekli dosyalar

Re: kermes afişim :)

Sayın Hocam,

Kermese davetlisiniz değil de Kermesimize davetlisiniz olsa bir sahiplenme olur diye düşünüyorum. Estetik ve uyum olarak güzel olmuş.

Teşekkürler.

elinize sağlık keşke bugs bunny yerine bi öğrenci resmi koysaydınız daha iyi olurdu gibime geliyor. ilkokul kermesi gibi olmuş.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Kermese davetlisiniz değil de Kermesimize davetlisiniz olsa bir sahiplenme olur diye düşünüyorum. Estetik ve uyum olarak güzel olmuş.

Teşekkürler.
hımm düzelttim hocam dediğiniz şekilde:)

hocam çok hoş olmuş ellerinize sağlık sanırım pdf sini paylaşırsın bizimle:)

kerasus' Alıntı:
elinize sağlık keşke bugs bunny yerine bi öğrenci resmi koysaydınız daha iyi olurdu gibime geliyor. ilkokul kermesi gibi olmuş.
hocam beypazarının havucu meşhur renklilik katsın istedim biraz :)

beğendim hoşuma gitti :+1:
"güzel tasarımlar" klasörüme atıım :D

bence üzerinde daha çok çalışılması gereken bir çalışma olmuş
Bulut'un kenarlarında siyah taşmalar var
Davetlisiniz de i ler türkçe karakterden kaynaklı olarak fontu değişmiş ve sırıtıyor
Alttaki bina resmi afiş çalışmasına gitmemiş. Diğer resimler net iken bina resmi bulanık ve kenarları iyi temizlenmemiş
Üstteki kırmızı bölüm düz iken alttaki kırmızı bölüm oval bir şekilde bitiyor.
Yazılar üzerinde de görsel olarak çalışılması gerekiyor.

Re: kermes afiş png isteyenler :)

fireworks programını kullandım hocam

Re: tavşan yerine ne koyabilirim

fireworks varsa bilgisayarınızda illistrator programı da yüklüdür. bu tür çalışmalar için bu programı kullanmanız daha doğru olacaktır.( bilmiyorsanız korkmayın öğrenmesi çok kolay)

Hocam tavşanı tamamen kaldırın.Müdür haklı tavşan gereksiz olmuş.Tavşanın yerine kermesimize davetlisiniz yazılarının olduğu kısmı biraz yakınlaştırıp boşluğu kapatırsınız düşünce baloncuğunun çıkış yuvarlaklarını küçültürek kermesimize yazısından çıkış yapabilirsiniz.Ayrıca resmi gif olarak kaydetmenize gerek.JPG olarak kaydetmeniz yeterli..

6fatma8' Alıntı:
burda paylaşılan afişin üzerinde değişiklik yapıp bu şekilde düzenledim bulutun içindeki resimler geçici olarak yerleştirdim...
dosya boyutu çok büyük olduğu için yükleyemedim png'yi isteyenlere özelden atabilirim
birde tavşan yerine ne koyabilirim müdür biraz daha ciddi olsun istedi
Takım elbiseli bir tavşan daha ciddi durur. :puhaha:
Şaka şaka bence tavşan yerine bulunduğunuz yörenin yerel kıyafetlerini giymiş bir insan figürü kullanabilirsiniz.

twetyynet' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:
dosya boyutu çok büyük olduğu için yükleyemedim png'yi isteyenlere özelden atabilirim
Şaka şaka bence tavşan yerine bulunduğunuz yörenin yerel kıyafetlerini giymiş bir insan figürü kullanabilirsiniz.
EVET HOCAM AKLIMA YATTI BİRDE ÖYLE YAPAYIM

fatma hocam hem yukarıda hem de ortada okul kurum ismi var.ben üstteki kalsın ortadakini silin. bir de kermezimiz'e derken e ayrı yazılmaz:)

6fatma8' Alıntı:
twetyynet' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:
EVET HOCAM AKLIMA YATTI BİRDE ÖYLE YAPAYIM

Müdür'ün ilginç bi resmi olsun bari :))

Onun kahramanı farklıdır :wink:

yosemite_sam.jpg

onun

BBNET
Geri