Tatilde ne yapalım, ne yapıyoruz ???

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğretmenler olarak çok tatil yapıyoruz malum :D ne yapalım koca 2hafta. çok param kalmadı şehir dışına çıkamam. Arkadaşlarda dağıldı gitti. Sizler nasıl geçireceksiniz??

Galactica,revolution indirdim bunlari izleyip BOPS2 bitecek.zbrusha baslayacagim.Ankarada 3dakademiye gidip bakacagim neler ogretiyorlar

Bir hukuk derneğinin dergi sitesi işini aldım onu halledeceğim.
Aile ziyareti... Tatil bitti! :sleep:

Çin malı bir tablet aldım. Temel düzeyde de olsa Android programlama öğrenmeye çalışacağım.
Geçen hafta Java-eclipse ve SDK yı tarif edilen yönergelere göre kurdum, sanal cihazı oluşturdum. Kod örneklerini deneyip ekranda Merhaba Dünya yazısını görüntüleyemeyince ara vermiştim.

sabah 5.30 da yola çıkıyordum o yüzden paso uyuyacağım

todo list
-----------------------------
- Sosyoloji Finallerine çalışılacak
- Tez'den ikinci makale için çalışma yapılacak
- Bildiri çalışması için arkadaşlar arası senkron ve gelen verilerin analizleri halledilecek
- Android programlama çalışılacak
- Kurum sitelerine göz gezdirilecek, eksikler tamamlanacak
- ikinci döneme açılması düşünülen kurslar için hazırlık yapılacak
- Zaman kalırsa dinlenilecek :D

İlk Hafta Antalyada DYS (Döküman Yönetim Sistemi) yani Elektronik imza semineri alacağız. İkinci hafta tüm il MEM'e seminer verip uygulama yapacağız.

Anlayacağınız tatil yok.

Siz iyisiniz. Ben okula aynen devam müdür yardımcılığı yapıyorum. Şu müdür atamaları gerçekleşse ben de sizler gibi 15 gün kafa dinleyecektim. Ama neyse çalışmaya devam. :(

Dead Space
Ghost Recon
...
oyunları bitirilecek ve bir sürü izleyecek film var. Çok işim var çok. :mrgreen:

nefbote' Alıntı:
2 - 3 gün bir termal otele gidip dinlenmeyi düşünüyorum.
bizim arkadaş caprice termale gidecekmiş 1 haftalık 2 kişi. 3 ay önce rezarvasyon yapmış 680 e gelmiş toplam.

omd' Alıntı:
todo list
-----------------------------
- Sosyoloji Finallerine çalışılacak
- Tez'den ikinci makale için çalışma yapılacak
- Bildiri çalışması için arkadaşlar arası senkron ve gelen verilerin analizleri halledilecek
- Android programlama çalışılacak
- Kurum sitelerine göz gezdirilecek, eksikler tamamlanacak
- ikinci döneme açılması düşünülen kurslar için hazırlık yapılacak
- Zaman kalırsa dinlenilecek :D
habibocak' Alıntı:
İlk Hafta Antalyada DYS (Döküman Yönetim Sistemi) yani Elektronik imza semineri alacağız. İkinci hafta tüm il MEM'e seminer verip uygulama yapacağız.

Anlayacağınız tatil yok.

hocalarım genelde birşeyler yapma derdinde benim gibi atış planı yapan çok az. bir de bilişimciler yatıyor derler

ceketi yerine astım, ayakkabıları boyadım kaldırdım, okulla ilgili tüm dökümanlar rafa kaldırdım, masa üstünde bulunan tüm belgeler tek dosyada toplandı...
bunlar tatil için ufak çapta hazırlıklar :puhaha:
bol film izlenecek, sabahları geç saatte kalkıp güzel kahvaltılar yapılacak.
memleketten anne, baba, kardeş gelecek onlar ağırlanacak.
kardeşe mat 1 anlatılacak :mrgreen:

norm fazlasıyım, antepte atama sonuçlarını bekliyeceğim, çıkarsa;
okula teslim edilecek tutanaklar vs
ev taşıma işleri...
norm fazlası olmak hoşuma gitmiyor mu gidiyor çünkü okulda labb bile yok, ilkoukl binasındaki döküntülerle işe devamdı. İnşallah çıkar.

bu dönem 3 okulda görevliydim. bayağı yorgun ve stresli hissediyorum. benim hanım çalışıyor. bende evde oğluma bakacağım. :) ve mümkün olduğunca tembellik yapacağım :+1:

habibocak' Alıntı:

Anlayacağınız tatil yok.
habib hocam bir sorum vardi
Bu DYS sadece il, ilce memlerde mi kullanilacak yoksa okullarda bu sisteme dahil edilecek. Bildiginiz uzere okullarda KURUM.NET tarzi sistemleri kullaniyoruz ve her yil ucret oduyoruz...

mse' Alıntı:
norm fazlasıyım, antepte atama sonuçlarını bekliyeceğim, çıkarsa;
okula teslim edilecek tutanaklar vs
ev taşıma işleri...
norm fazlası olmak hoşuma gitmiyor mu gidiyor çünkü okulda labb bile yok, ilkoukl binasındaki döküntülerle işe devamdı. İnşallah çıkar.
NEREYİ SEÇTİNİZ HOCAM PUANINIZ KAÇ?

yapacak aslında çok şey var ama yapana..afyon-gazlıgöl 4günlük bir termal dinlenme gözüküyor gibi.evde dinlenme..Reset :lol:

BBNET
Geri