tatil sepeti sitesi tecrübeleriniz

Kodla Büyü

bilgisayarmax

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar merhaba.tatilsepeti.com sitesinden balayı için tatil rezervasyonu yaptırmayı düşünüyoruz.daha önce bu siteyi kullanan var mı yorumlarınızı paylaşırmısınız? sıkıntı yaşamak istemiyoruz.hadi paramız gitse neyse de bir de tam balayında stres yaşamak istemiyoruz.önereceğiniz güvenilir siteler varsa onların da isimlerini alabilirim.teşekkürler şimdiden

hocam biz balayına ets tur ile gittik, çok da memnun kaldık... ancak tatilsepeti ile de başka bir zaman tatile gittik..onda da bir sıkıntı olmadı...size hangisi uygun geliyorsa bakın bakalım..şimdiden ii tatiller

Hocam ben şu ana kadar etstur (=didimtur) , tatil.com, gezisitesi.com sitelerini kullandım.
Tatilsepeti.com; jollytur, odeon tur gibi çeşitli tur operatörleriyle çalışıyor, bence güvenilir.

Ancak güven açısından 1 numara etstur..Tatil planlayacaksam kesinlikle tatil.com, tatilsepeti.com, gezisitesi.com, anitur gibi sitelere de göz atarım. Bu arada, Jollytur'un çok borç içinde olduğunu duymuştum geçenlerde..

Bende geçen ay indirimden yaralanarak balayı için tatilsepetinden paket satın aldım. Anında geri bildirim yapıyorlar, müşteri hizmetleri çok iyi. Ayrıca 20 tl ekstradan vererek 72 saat kalaya kadar tatilinizi istediğiniz tarihe erteleyebiliyorsunuz, bir nevi sigorta.

öncelikli seçimim etstur olmuştu benimde ancak istediğimz otelde etsturda yer kalmamış.jolly turu da incelemekteyim.teşekkür ederim arkadaşlar

balayı çifti olduğunuzu rezervasyon sırasında ve otele girmeden önce mutlaka belirtin hocam, hotellerde size özel hizmetler göreceksiniz..

hocam tatil işi biraz riskli . arkadaşım yaptırdı perişan oldu. parasını kaç ay sonra geri aldı bu siteden. direk tur şirketleriyle muhatap olun. müşteri hizmetlerini arayıp ulaşmak yazın mümkün değil. öyle dedikleri gibi hemen hallettiklerine ben şahit olamadım malesef. tur şirketine gidin onların aracılığıyla direk işlem yapın. otellerde yetkilileri oluyor turların

hocam biz daha bu eylül ayında balayı otelimizi tatilsepeti.com dan seçtik ve aldık..çok memnun kaldık..

geçen sene tatile tatilsepeti.com aracılığıyla gittik.20 lira gibi bi sigorta parası vererek tatil iptal sigortası yaptırmıştık.Bu sigortayı kullanmaya gerek kalmadı ama psikolojik olarak bizi bayaa rahatlattı.Bu arada tatil sırasında tatilsepeti.com un elemanları gelip bizimle memnun olup olmadığımızı görüştüydü.Sonuç olarak bizim gibi küçük yerde yaşayıp tur şirketleriyle görüşme imkanı olmayanlara bu siteyi öneriyorum. :idea:

Tatilsepeti ve etstur ile yaptığım rezervasyonlarda sorun yaşamadım. Ama reservasyon anında balayı, sigara içilen içilmeyen oda tercihlerinizi belirtin.

hocam biz balayımızı abantta büyük abant otelinde yapmıştık. ama tur olarak düşünüyorsanız geçen yaz eşimle doğu karadeniz turu yaptık ayder tur ile. çok da memnun kaldık. kaldığımız oteller, yemek yediğimiz mekanlar çok nezih yerlerdi. zaten ets ve jolly tur ile aynı yerlerde kalıp aynı yerlerde yemek yedik. fiyat olarak ayder çok daha uygundu. ayder tura da bi bakmanızı tavsiye ederim. seçenek olur size...

Geçen sene bende balayına gittim hocam Tatilsepeti ile sigorta yaptırmıştım. Son anda tarihi değiştirmemiz gerekti itiraz etmeden değiştirdiler. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta otele giderken giriş belgelerini unutmuşum hiçbirşey sormadılar bile kimlikle aldılar direk. sorması ayıp nereye gitmeyi düşünüyorsunuz hocam :)

bende mikatur la gittim ama balayı olduğunu mutlaka belirtin biraz sıkıntı olabiliyor,aldığımız şirket kaldığımız otele belirtmemiş hemen aradım düzelttiler ama durumu:)

turu muru boşver kardeş.burada tatil kültürünün ne oldğu önemli otel paketi istiyorsan marmaris martı resort ultra plus tavsiye ederim. her yıl gidiyorum mükemmel.
sakin bir ortam istiyorsan Turunç Datça Kindos çevresi tavsiye ederim.
saygılar

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.tatilsepetinden antalya crystal admirali düşünüyoruz. henüz rezervasyon yaptırmadık ama ayrıntıları rezervasyon anında bildireceğim tavsiyeleriniz için saolun

bilgisayarmax' Alıntı:
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.tatilsepetinden antalya crystal admirali düşünüyoruz. henüz rezervasyon yaptırmadık ama ayrıntıları rezervasyon anında bildireceğim tavsiyeleriniz için saolun

Hocam öncelikle şunu belirteyim Antalyada tatil yapacaksanız en güzel otel ve hizmetler kemerd.Hatta tüm Türkiye içinde en iyi otellerin kemer de olduğu bilinir.Sadece fikir olması açısından söylüyorum.
Acenta olarak ta ETS Tur (Diğerlerinden biraz pahalıdır)
Ben de temmuzda bodruma gidicem TezTur da satın aldım.Çok ilgili arkadaşlar var mutlaka yardımcı oluyorlar.(Ödeme seçeneği ETSturdan daha iyi)

hocam balayına gitmeden önce bakana danışmanız lazım bence çünkü tatil planları yapmayın dendi yaz tatilinde mem leri hizmet içi eğitim koyabilirler bir kesinlik yok şuan hemde akşam 17:30 ve 21:00 arası mem lere yazılar gönderildi

valla hocam planımızı yaptık biz.bakan bey düşünsün alırım evlilik iznimi paşa paşa giderim tatilime

hocam ben de tatil.com dan 2 gün önce aldım balayı tatilimi. daha öncede tatil.com u kullanmıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. ablamlarda 3 yıldır tatilsepeti nden alıyorlar tatillerini ve onlar da herangi bir sıkıntı yaşamadılar bugüne kadar. iki siteden de gönül rahatlığıyla alabilirsin tatilini sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. ama yinede ne olur ne olmaz tatili satın almadan önce gideceğiniz oteli arayıp teyit alın tatilsepeti veye alacağınız siteyle anlaşmaları olup olmadığını. bu arada ben tatil için letoonia golf resort otel i seçtim. henüz karar veremediyseniz belki yardımcı olur :)

hocam ödemeyi nasıl yaptınız sanal kartlamı normal kredi kartıyla ilemi bende balayı için tatilsepeti.com dan aldım ve kredi kartı bilgileri ile umarım bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

BBNET
Geri