Taslak ders kitabı

Kodla Büyü
Taslak Ders Kitabı İnceleme ve Değerlendirme Uygulamaları Semineri- Erzurumda 3 gunluk semıner mesajı geldı bir işe yarar mı kı bosuna masraf hıc kıtap atanmadı kac yıldır

Merhabalar arkadaşlar . Bayramdan önce 28 mart cuma günü Maarif Modeli Taslak Ders kitabı İnceleme Semineri Uzaktan Eğitim 7 Nisan da oba dan yapılacak şeklinde MEB den mesaj geldi. Bu gün 7 nisan halen OBA da böyle bir eğitim yok. Eminim sizlere de gelmiştir böyle bir mesaj. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: H_M
Erzurum gibi illerde 9-12 Aralık ayında yapılan yüz yüze eğitimden sonra OCAK 2025 den bu yana yeni kitap ataması yapılan arkadaşım oldu mu acaba?

Hocalarım merhabalar. Bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Maariften önce yılda 2 kez kitap inceleme görevi çıkıyordu. Fakat geçen yıl Maarif Eğiitmi için Erzurumda panelist olarak RESEN alındığım ilk eğiitme katılmadığım için sonrasında hiç kitap ataması yapılmadı. 2025 Aralık ayında ERZURUMDA, ve akabinde 2026 OCAK ayında MERSİN de açılan MAARİF MODELİ TASLAK KİTAP İNCELEME seminerine katıldıktan sonra Branşı BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ olan arkadaşlarıma ortalama 1 yılda kaç görev çıktı acaba? Bu iki eğiitme katılmadığım için yine RESEN 18-22 MAYIS haftası RİZE ÇAYELİ eğitimine alınmışım. Ona göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Eğer panelist sayısını sürekli çoğaltarak havuzu genişlettikleri için görev çıkmıyorsa gitmeyeceğim.

Hocalarım merhabalar. Bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Maariften önce yılda 2 kez kitap inceleme görevi çıkıyordu. Fakat geçen yıl Maarif Eğiitmi için Erzurumda panelist olarak RESEN alındığım ilk eğiitme katılmadığım için sonrasında hiç kitap ataması yapılmadı. 2025 Aralık ayında ERZURUMDA, ve akabinde 2026 OCAK ayında MERSİN de açılan MAARİF MODELİ TASLAK KİTAP İNCELEME seminerine katıldıktan sonra Branşı BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ olan arkadaşlarıma ortalama 1 yılda kaç görev çıktı acaba? Bu iki eğiitme katılmadığım için yine RESEN 18-22 MAYIS haftası RİZE ÇAYELİ eğitimine alınmışım. Ona göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Eğer panelist sayısını sürekli çoğaltarak havuzu genişlettikleri için görev çıkmıyorsa gitmeyeceğim.
Rapor mu aldınız gitmediğiniz eğitimde? Nasıl gelişti süreç. Çayeli'ne beni de resen almışlar çok ters bir dönem benim için.

ilksms
Geri