W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 25 Aralık 2015 #1 Bozuk ampulleri verebilecegimiz bir yer var mı arkadaşlar? Bildiğim kadarıyla zararlı bu ampuller, çöpe atmak istemiyorum
Bozuk ampulleri verebilecegimiz bir yer var mı arkadaşlar? Bildiğim kadarıyla zararlı bu ampuller, çöpe atmak istemiyorum
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 26 Aralık 2015 #3 bomax01' Alıntı: :idea: Araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum ama bulamadım hocam. Sanırım mecburen çöpe atıcam, ne zamandır biriktiriyorum bir sürü ampul var elimde.
bomax01' Alıntı: :idea: Araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum ama bulamadım hocam. Sanırım mecburen çöpe atıcam, ne zamandır biriktiriyorum bir sürü ampul var elimde.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,929 26 Aralık 2015 #4 Bulunduğunuz ilin belediyesine başvurup böyle bir çalışma talep edebilirsiniz. :idea:
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 26 Aralık 2015 #5 Tasarruflu ampuller normal geri dönüşüm haricinde bir işlemle geri dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Kocaeli'de böyle bir tesis vardı
Tasarruflu ampuller normal geri dönüşüm haricinde bir işlemle geri dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Kocaeli'de böyle bir tesis vardı