tarih saat proplemi

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sevgili arkadsşarl. bilgisayarı her kapatıktan sonra benden bios sıfırlanıyor tarih ssaaat ayayrı istiyor. önce bios pilini degiştirdim olmadı. bios güncellemesi yaptım olmadı . bu problemin çözümünde bana yardımcı olursanız cok sevinirim . iyi çalişmalar.
dell 1535 studio

"problem"i "proplem" olarak bilerek ve isteyerek mi yazdınız?

mfk' Alıntı:
sayın hocam ben problemi bios pili diye düşünüm pil aldım taktım.önceden saat ve tarih duragandı yani hangi tarrihde ve zamanda kapatırsan o zamanda ve tarihde acılıyordu.bende oilden olabilcegini düşündüm ve degiştirdim. sonra sürekli ilk piyasaya sürüldügü 2008 tarihi geliyor. bende dell sitesinden biosu güncellemek için gerekli güncel sürümünü indirdim ve güncelledim ama olmadı. hocam default ayardan bahsetti biosda öle bir secenekte bulamadım. başkada aklıma bir çözüm gelmedi...
bu probleme binayen siz güzel insanlara yardım için başvurdum..

mutlu112' Alıntı:
mfk' Alıntı:
sayın hocam ben problemi bios pili diye düşünüm pil aldım taktım.önceden saat ve tarih duragandı yani hangi tarrihde ve zamanda kapatırsan o zamanda ve tarihde acılıyordu.bende oilden olabilcegini düşündüm ve degiştirdim. sonra sürekli ilk piyasaya sürüldügü 2008 tarihi geliyor. bende dell sitesinden biosu güncellemek için gerekli güncel sürümünü indirdim ve güncelledim ama olmadı. hocam default ayardan bahsetti biosda öle bir secenekte bulamadım. başkada aklıma bir çözüm gelmedi...
bu probleme binayen siz güzel insanlara yardım için başvurdum..
:D :D
Hiç güleceğim yoktu gece gece güldüm :D
problemler bitmez :!:
%99 pilden kaynaklı bir problem bu. Ya taktığınız pilde problem var ya da pili ters takmışsınızdır. Pilinizi tekrar kontrol edin. Bu arada ana kartı resetlemişseniz default yapmak için uğraşmanıza gerek yok.

BBNET
Geri