Tarih İşlemleri (devam-devamsızlık)

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar asp.net de aynı e okul sistemlerinde oldugu gibi devamsızlıkları girerken tarih işlermleri var.örnegin belirli bir tarihde öğrenciyi yok yazmaya çalişirsak o günün hafta sonuna denk geldigini veya o gün öğrencinin raporu falan oldugunu bize bildiryor. sonra aylık rapor olarak görmeye caliştigimiz zaman tablo şeklinde gösteriyor. bende devam devamsızlık takip sistemi yapmak istiyorum ama tarih işlermleri hakkında nasıl bir yol izleyecegimi kafamda hiç canlandıramadım

Sevgili arkadaşlarım asp konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sevgili arkadaşlarım asp konusunda bilgisi olan arkadaşlardan halaaa yardım beklemeye devam ediyorum.

basit işlemler yaparak işe başla. çok geniş bilgi soruyorsun konuyu biraz daha özelleştir sor. o zaman cevaba daha kolay ulaşırsın.

sayın hocam mesala nisanın 26 sına devamsızlık eklemeye çalişacagım bana o gün hafta sonu cumartresi ekleyemessin diye uyarı vermesi lazım. ayın 26 sının cumartesi veya pazar oldugunu ben nasıl karşılaştırma yaparak tesbit edebilirim.

BBNET
Geri