en mantıklısı bu gibi...namaldish' Alıntı:vodafone kamu.. 35 tl vodafone kamuyla sınırsız.. her yöne 1000 dk..
Aliosman_eser' Alıntı:bimcell kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba...
fiyatlar uygun görünüyor...
hizmet kalitesi nasıl acaba...müsteri ilişkileri filan...
bilisim_TR' Alıntı:Aliosman_eser' Alıntı:bimcell kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba...
arkadaşım avea nasılsa o da öyle. avea alt yapısını kullanıyorlar... avea faturalıdan numara taşırsan son faturana 18 lira ekliyorlar onu da hediye para olarak hattına yüklüyorlar 180dk her yöne olarak kullanabilirsin o parayı. ben önce o parayı bitirdim daha sonra para yükleyerek paket satın aldım. diğer hatlardan geçiş ücretsiz. birde aylık 1.33tl galiba telsiz kullanım ücreti var.
kontörlü. aldığın paket 1 ay geçerli. bir ay sonunda yeterli bakiyen varsa otomatik yenileniyor.Aliosman_eser' Alıntı:bilisim_TR' Alıntı:Aliosman_eser' Alıntı:bimcell kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba...
arkadaşım avea nasılsa o da öyle. avea alt yapısını kullanıyorlar... avea faturalıdan numara taşırsan son faturana 18 lira ekliyorlar onu da hediye para olarak hattına yüklüyorlar 180dk her yöne olarak kullanabilirsin o parayı. ben önce o parayı bitirdim daha sonra para yükleyerek paket satın aldım. diğer hatlardan geçiş ücretsiz. birde aylık 1.33tl galiba telsiz kullanım ücreti var.
teşekkürler bilgi için...
peki bu hat faturalı mı? para yüklemek yazmışsınız... kontürlü mü acaba..
Aliosman_eser' Alıntı:bimcell kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba...