tarife önerisi istiyorum (telefon)

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar vodafonlu biriyle rahat rahat konuşup mesajlaşa bileceğim bir tarife bilen varsa önerisini bekliyorum.... bu arada benim operatör tukcell

Hocam bende faturasız vodafone kullanıyordum. dün faturalı aveaya geçtim. size uymaz belki ama paylaşmak istedim. Ayda 35 tl ye konuşuyorsunuz. siz istemedikçe faturanız asla 35'i geçmiyor. Kontrollü seç 500 tarifesini kullanıyorum.
Tarifenin özellikleri:
Bütün avealılarla ücretsiz konuşma (faturalı ve faturasız hepsi ile)
Her yöne 500 dk.
Her yöne 500 sms.
Ayda 500 Mb internet.

hocam operatör ne olursa farketmez şuan pek bir mantıklı uygun fiyatlı tarife yok ben de aramaktayım ama hepsi pahalı geliyor.arkadaşlar geçen sene avea dan fatursasız bir tarifeye geçmiş sonradan haberim oldu bu sene de devam ettirmişler ama yeni alım yok. 22 TL ye 1000 dk 1000sms 1000mb tarifesindeler. böyle bişey bulursak ancak mantıklı diyebilirim ama şimdilik bulabilmiş değilim.

vodafona geçeceksiniz başka yolu yok. aynı operatörde olmazsanız rahat rahattttttt konuşamazsınız.

aveaya yeni geçtim vodafonedaydım. 25 tl.ye 600 dakika heryöne+1000 sms baya bir cazip

Her yöne 750 dk
Vodafone + sabit hatlar sınırsız
Sınırsız internet (limitten sonra hız düşüyor)
SMS (adedini bilmiyorum) her yöne eklenince
vodafone 74 TL

biz bayağı bir kazıklanıyoruz üsttekilere göre :?

bimcel her yöne 250 dk +her yöne 5000sms+ 500 mb internet=19tl fatura derdi yok faturasız para yüklersen konuşursun yüklemezsen hiç bişe olmaz :D

şuna geçmeye karar verdim 35 tl vodafonelularla sınırsız her yöne 500 dk... Önerileriniz için teşekkürler...

bimcell kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba...

fiyatlar uygun görünüyor...

hizmet kalitesi nasıl acaba...müsteri ilişkileri filan...

Benim kullandığım her yöne 1000 dk 5000 sms facebook twiter ücretsiz 35 tl genç avantajdı bu tarifeyi değiştirdiler
Vodafone kamu 34 Tl 1000 dk 250 sms bu tarifede iyi kamulularlada bedava konuşma

benim kullandıgım akıllı kamu.memnunum.35 tl
3000 dk avealılarla
500 dk diğer
2 gb ücretsiz internet

Aliosman_eser' Alıntı:

arkadaşım avea nasılsa o da öyle. avea alt yapısını kullanıyorlar... avea faturalıdan numara taşırsan son faturana 18 lira ekliyorlar onu da hediye para olarak hattına yüklüyorlar 180dk her yöne olarak kullanabilirsin o parayı. ben önce o parayı bitirdim daha sonra para yükleyerek paket satın aldım. diğer hatlardan geçiş ücretsiz. birde aylık 1.33tl galiba telsiz kullanım ücreti var.

bilisim_TR' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:

arkadaşım avea nasılsa o da öyle. avea alt yapısını kullanıyorlar... avea faturalıdan numara taşırsan son faturana 18 lira ekliyorlar onu da hediye para olarak hattına yüklüyorlar 180dk her yöne olarak kullanabilirsin o parayı. ben önce o parayı bitirdim daha sonra para yükleyerek paket satın aldım. diğer hatlardan geçiş ücretsiz. birde aylık 1.33tl galiba telsiz kullanım ücreti var.

teşekkürler bilgi için...

peki bu hat faturalı mı? para yüklemek yazmışsınız... kontürlü mü acaba..

Aliosman_eser' Alıntı:
bilisim_TR' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:

teşekkürler bilgi için...

peki bu hat faturalı mı? para yüklemek yazmışsınız... kontürlü mü acaba..
kontörlü. aldığın paket 1 ay geçerli. bir ay sonunda yeterli bakiyen varsa otomatik yenileniyor.

Aliosman_eser' Alıntı:

ben memnunum.

aveada faturam 32 tl geliyordu. şimdi 10 tl yetiyor.

BBNET
Geri