tarayıcılardan hiç birisini kullanamıyoruz...

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
355
ya hocalarım bizim m yardımcısının bilgisayarına bir şeyler olmuş...ie yi açınca hata veriyor virüs bulundu felan diye tabi ingilizce...internet security ile tartıyorum 22 virüs buluyor ama temizlemiyor kredi kartı istiyor...mozillayı hele hiç açmıyor... öneriniz nedir ne yapabilirim...

(tam bilgi veremiyorum şu anda çünkü okulda değilim ptesi gidince önerilerinizi uygulayacağım... :+1: )
 
Hocam asıl virüslü olan dediğiniz "antivirüs gibi görünen" program olmasın??? Bence önce onu kaldırıp antivir veya nod32 gibi bir antivirüs prog. kurun. Büyük ihtimalle bu programı kaldıramaycaksınız. Çünkü prog. ekle kaldır da da görünmeyecektir. Programın tam adını verirseniz buradan yardımcı olmaya çalışalım.
 
hocam bilgisayarda nod 32 yüklü...ama virüs var diyen microsoft security essentials sanırım tam bakamadım okuldayken...ama bir program değil avira,kaspersky ya da avg gibi :?
 
HOcam bugün aynı sorunla ben de karşılaştım. Yeni virüs sanırım. Combofix ile tarattım normal modda sildi. Sonra güvenli modda bir daha tarattım temizlenmiş.
 
valla hocam süt dağıtımı ile ilgili mi ne bir program indirmişler nerden indirdilerse ondan sonra oldu dediler...bende deneyeyim bakalım ptesi combofix i halledememişlerse :+1:
 
Geri
Üst