Taptaze bir site

Kodla Büyü
Arkadaşlar bu mesajla bu tartışmayı bitirmek istiyorum
Ben daha önce Aksaray ilinde çalışmaktaydım. İl merkezine 120 km uzaklıkta bir ilçede 7 sene çalıştım, 7 yıl boyunca istememe rağmen il merkezine tayinim çıkmadı , eşim de siverekli olduğu için oraya tayin istedik.
Tayin isterken okulların web sitelerini gezdim ve hangi okulun sitesine girdiysem meb in verdiği ücretsiz 100 mb alana kuruluydu ve son güncelleme 1-2 yıl önce yapılmıştı.Tabi çoğunda böyleydi hepsinde değil.
Ben de tayinim çıkmadan kararımı verdim buraya geleceğim ve buranın en güzel okul sitelerini kuracağım diye. Tayinim cumhuriyt ioo. ya çıktı. Kendime joomlayı seçtim baştan öğrendim. Kendi okulumun sitesini yaptım. 2 yılda bu hale getirdim, kendi okulumun sitesini yaparken burada tanındım diğer okul müdürleri beni aradı, onların sitelerini de yaptım. Şimdi firma sitelerine de başladım.
Siverek, 120 bin nüfuslu bir ilçe, 1000 in üzerinde öğretmen var, kaç tane bilgisayar öğretmeni var bilemiyorum, fakat meb in verdiği ücretsiz alan dışında hosting alan sadece benim yaptığım siteler. (bu arada 2 ay önce atatürk ilköğretim okulunda bir matematik öğretmeni joomla ile kendi okuluna site kurdu.)
Benim amacım bilgisayar öğretmenlerini aşağılamak değil, isteseler benden çok daha iyisini yaparlar, fakat özellikle Siverek'teki bilgisayar öğretmenleri bu konuda kendilerini çok yormuyorlar, belki iş yükleri çok ağır olduğu içindir veya farklı alanlarla ilgilendikleri içindir.Bunu bilemiyorum.Tekrar söylüyorum isteseler çok daha iyisini yapabilirler. Hatta şu anda birkaç okulun html sisteminde yapılmış sitesi, benim joomla ile yaptıklarımdan çok daha şık tasarımlar. Kısaca tasarım yapmak için ille de hosting kullanmak gerekmiyor, herşey kişide bitiyor.
Benim şu an sınıfım var, öncelikli amacım yıl sonuna kadar okuttuğum 4. sınıfı başarıyla 5. sınıfa taşıyabilmek.
Yıl sonunda da formatörlük belgemden faydalanarak formatör olmayı planlıyorum. Bu şekilde tanıdığım birkaç bilgisayar öğretmeniyle birlikte uzun süreçli projelere el atacağız.
Bu arada ilk başta yazdıklarımı uykusuz uykusuz yazmıştım. Her ne kadar joomla ya çok güvensem de önemli olan, kodlama yaparak sıfırdan özgn ürünler oluşturmaktır.
Herkese saygılarımı sunuyorum

Bu arada kamil hocam sitenize tasarım yönünden hiçbir sözüm yok, tek kelimeyle mükemmel.
Direk olarak okulumuzun bölümleri, okulumuzdan görüntüler, hakkımızda, belirli gün ve haftalar, etkinlikler gibi yerler konulmamış.Yalnız site içinde gezinince bunlara ulaşılabiliyor. Özellikle stratejik planda okulla ilgili tüm bilgiler, müdür ve müdür yardımcısının cep telefonu dahil belirtilmiş. Sadece stratejik planı indiren bir kişi bir idareci kadar okulu bilebiliyor.

k.cokol' Alıntı:
Bu arada ilk başta yazdıklarımı uykusuz uykusuz yazmıştım. Her ne kadar joomla ya çok güvensem de önemli olan, kodlama yaparak sıfırdan özgn ürünler oluşturmaktır.
:)

k.cokol' Alıntı:
Bu arada kamil hocam sitenize tasarım yönünden hiçbir sözüm yok, tek kelimeyle mükemmel.
Direk olarak okulumuzun bölümleri, okulumuzdan görüntüler, hakkımızda, belirli gün ve haftalar, etkinlikler gibi yerler konulmamış.Yalnız site içinde gezinince bunlara ulaşılabiliyor. Özellikle stratejik planda okulla ilgili tüm bilgiler, müdür ve müdür yardımcısının cep telefonu dahil belirtilmiş. Sadece stratejik planı indiren bir kişi bir idareci kadar okulu bilebiliyor.

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Dediğiniz doğru, başlık olarak söyledikleriniz yok ancak içerik olarak tüm bilgiler mevcut. Anamenüdeki kurumsal altında olan tüm bağlantılar okulla ilgili bilgileri içeriyor. Menü yapısını okul idarecilerinin isteği neticesinde bu şekilde oluşturdum.

Tekrar teşekkürler..

BBNET
Geri