TAPPORO ile akıllı telefondan para kazanmak

Kodla Büyü

sonsuzartibir

Aktif Üye
DENEMEKTE OLMAZSA SİLER ATARSINIZ.

programın amacı siz programı android telefonunuza kuruyorsunuz sonra gelen reklam,videoları tıklayıp istenenleri yapıyorsunuz puan kazanıyorsunuz

anamenuden "Offer" Kısmına geliyorsun reklamlar felan çıkıyor onlara tıklayıp telefona uygulama vs. kurup anket doldurup oro kazanıyorsun

5000 Puan = 5$ (Paypal Ödeme)

Parayı 1 günde kazanmak mümkün. isteyen denesin.

ve Programa girdiğinizde sizden referal kodu isteyecektir. bu referal kodunu yazarsanız 0,25$ yani 250 puan kazanacaksınız kullanımı çok kolay

referal Kodu: TAPMO3219

GOOGLE Play Link: https://play.google.com/store/apps/d...id=com.tapporo

Not: Puanlar değişiyor 22,25,30,180,200,1000 (bol puan kazanabileceğiniz içerik mevcut günlük 5$ garanti)

..önceden bu tarz uygulamalar oyunlarda jeton tarzı şeyler kazındırırdı şimdi de cüzi de olsa paraya döktüler. Her davetten belli bir miktar da kişi kazanır bu referans ile kayıt olursanız kişiye de kazandıracaksınız.

5000 puan toplamadan tutar hesabiniza yatmiyor mevcut parasiz uygulamalar gorevler ve videolari izleseniz bile 1000 puan anca ediyor burda sizin refarans nonuz ile baskalari uye olursa kisi basi 600 puan aliyorsunuz ki 5 $ garanti sozu pek olmamış bence sizin referans nonuz ile uye olan olmadikca aylarca ugrassaniz belki 5 $ kazanirsiniz ayrica sohbet bilinmeyen numaralar vs gibi parali icerikler kullanarak puan kazanin gibi secenrkler var ki tongaya dusmemek icin o ufak yazilara dikkat etmeniz gerekiyor ben 3-4 gun kullandiktan sonra sildim winat9 ve appredeem yeterli appreademda 150 puaniniz olsa dahi 0, 15 $ paybal hesabiniza direk yatiyor. burdada refarans sistemi var baskalsri sizin adinizla uygulamayi indirirse size ve karsiya puan geliyor

Ben de taporo'yu deniyorum. Referans kodum: TAPOD10255

TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığınızda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın ""TAPMA84172""
5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

BBNET
Geri