tanımlanamayan ağ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erdem175
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım elimde sağlam çalışır ağ kablosu var 2 tane de modem var birinde tek port var ağ bağlantısını bir ucu duvuarda priz diğer ucu kasaya taktım bağlantı geldi fakat modemlerin portlarına bir ucu diğer ucu kasaya takınca tanımlanamayan ağ diyor araştırdım ne yaptıysam olmuyor.Eksik bir şey mi yapıyorum hala bilemedim sizlerin görüşlerini sorayım dedim.Fakat sorun donanımsal yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

Hocam karışık geldi yazınız anlayamadim biraz açık yazabilir misiniz 1. Modem 2. Modem diye yazabilir misiniz

Hocam elimde 8 portlu modem var bir portu memur bilgisayarına bağlı ve internet sorunsuz çalışıyor. Diğer yedi porttan tek tek denememe rağmen ikinci bir bilgisayara internet bağlantısı yapamıyorum. Kablolarda sorun yok. Bilgisayarda da sorun yok. Kablonun bir ucunu modeme diğer ucunu bilgisayar kasasına ethernet girişine takmak yeterli değil mi neden bağlantı gelmiyor esas sorum bu.

Diger 7 porttan birini memur pcye baglayinca internet geliyor mu

hocam eğer memurun bilgisayarından çekip diğerini takıp modemi kapatıp açtığında bunda internet var ise modemi resetle ve yeniden kur. muhtemelen tek ip çıkışı vermişlerdir.

hayır internet yine gelmedi diyorsan kablo bozuktur.
kabloyu baska pc de denedim çalışıyor diyorsan ilgili bilgisayarda problem vardır dns ayarlarını falan otomatik yapman lazım.
ya da internet çıkışını engelleyen bir program vardır mesela demo driver güncelleme programları falan bunları devre dışı bırak.

BBNET
Geri