tanımlanamayan ağ problemi

Kodla Büyü

hmmtklnc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar
öncelikle bununla ilgili önceki konuları ve cavapları inceledim.
okulumda internet hızı artılrıldı ve tahtalara internet verdik.
yalnız bazı tahtalarım internete bağlanırken bazıları bağlanmıyor.tanımlanamayan ağ problemi diye ağ simgesinin üzerinde sarı bir işaret yanıyor.
bilgisayarın adınıda değiştirdim.elle ip de tanımladım. ama yine aynı problem.
benzer bir sıkıntıda bts labaratuvarımda var.tüm öğrenci pclerinde xp yüklü ve internete bağlanıyor. yalnız benim bilgisayarım win8 yüklü ve internete bağlanmıyor.
win7 ağ konusunda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

not:cebimden wifi ile bağlanıyor. okul wifisinden de bağlanmıyor.
ethetnet ışıkları yanıyor.

HOCAM ADLARINI HER SIN IFIN ADI YAPTIM
ADLARDADA PROBLEM YOK.GÜVENLİK DUVARLARIYLA ALAKALI BİR SORUN GİBİ DURUYOR.AMA YİNE OLMUYOR.

Eğer Zyxel ise modem 33-66 arasında ip veriyor. O aralığı genişletip probleminizi halledebilirsiniz.

GERÇEKTEN NASIL GENİŞLİYOR HOCAM. BAK BU DA OLABİLİR.44 TAHTA ONLARCA BİLGİSAYARLARDAN BAZILARI ÇALIŞIP ÇALIŞMIYORSA SORUN BU OLABİLİR.
BİR ANLATSANA LÜTFEN.

belki ilgisi yoktur ama biz de internet hızını 16 mbite arttırınca benzer şeyler oldu hızı 8e düşürünce düzeldi. santrtal 16yı desteklemiyomuş

bendede tanımlanmayan ağ sorunu var..sınıfımdaki interneti tahtaya vermek istiyorum ma bağlaanamıyor. her haangi bi aayar değiştirmek içinde ebadmin şifresi filan istiyor..bunun bi yolu yokmu?

henüz elektirik bağlantıları ve internet döşenmedi.sadece tahtlar var fakat ben elektirik ve ağı kendi bt sınıfımdan kullanmak istiyorum ne zaman döşeneceğide meçhul.tahta atıl duracağına işime yarasın. yardım edebilirmi birileri?

hocam nerdeyse 3-4 senedir bu işin içindeyiz kullanınca sıkıntı olmuyor. et 2. fazları yeni olduğu için sistemi anlayaana kadar çok gömlek yırtacaz:) nereye el atsan aadmin şifresi istiyor çok sıkıntı..

access pointler kurulmadan internete bağlanamıyozmu bu yeni sistemlerde? çünkü kblosuzdanda bağlanmya çlıştım bağlnmıyor ağı görmesine rğmen..

fatih projesi kapsamında çekilen idari odalardaki uçlardan birinde internet yok gönderilen ve alınanlara baktığımda alınan sıfır yazıyor kabloyu değiştirdim ancak sıkıntı devam ediyor kabinet içine bakmak istedim burası da çok karışık :) dns falan denediim yine de olmadı ne olabilir sıkıntı ?

bu sorun bendede var. ana modemden kablosuz bağlanıyor ama access pointlerden bağlanmıyor. bi türlü çözemedim.

aynı problemi yaşayan başka kimse yok mu ? aynı idari birime çekilen 2 uçtan birinde internet var diğerinde yok bağlantıları test cihazıyla kontrol ettim sıkıntı yok hala sıkıntı devam ediyor?

murathan21' Alıntı:
aynı problemi yaşayan başka kimse yok mu ? aynı idari birime çekilen 2 uçtan birinde internet var diğerinde yok bağlantıları test cihazıyla kontrol ettim sıkıntı yok hala sıkıntı devam ediyor?

hocam yeni geldiğim okulda aynı problemi yaşadım ne yaptıysam olmadı sonra farkettim ki modem kafasına göre takılıyor bqaşka bi modem buldum taktım düzeldi

kaybil' Alıntı:
murathan21' Alıntı:

hocam yeni geldiğim okulda aynı problemi yaşadım ne yaptıysam olmadı sonra farkettim ki modem kafasına göre takılıyor bqaşka bi modem buldum taktım düzeldi

modem derken neyi kastediyorsun hocam okulda fiber var ?

murathan21' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
murathan21' Alıntı:

modem derken neyi kastediyorsun hocam okulda fiber var ?
bildigin modemi kastediyorum hocam zyxel in cok eski bir modemi vardi onu degistirince duzeldi..

BBNET
Geri