Tamamlama oranı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Wasvis

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,

Okul websitesini tamamlamada tarihçe eksik ve okul fotoğrafı eksik yazıyordu. Onları düzelttim ve okul tamamlama oranı %100 olmuştu. Şu an girdiğimde görüyorum ki %100 ama renk yeşil olması gerekirken kırmızı gözüküyor. Tarayıcıdan tarayıcıya da değişiyor bu renk olayı. İnternet explorer da kırmızı, Mozilla da yeşil. Sanırsam sistemsel bir sorun diyecem ama tarayıcı gibi gözüküyor. Sizde de böyle mi?

evet aynı şey bizimde başımızda. bi yeşil bi kırmızı. halbuki veriler girilmiş güncel. Açıklama düğmesine basınca kalem kalem yazmış eksiklik diye. ama onlar eksik değilki. sitede veriler var

ilginç, mesajı görünce fark ettim.

Ekli dosyalar

• explorer.png
    explorer.png
    52.9 KB · Görüntüleme: 694
  • chrome.png
    chrome.png
    34.6 KB · Görüntüleme: 694
Siteniz tamam olmasına rağmen eksik gösteriyorsa yada grafik rengi kırmızı ise teknik destek bölümüne yazın. Hemen düzeltiyorlar.

Internet explorer da %100 kırmızı oluyor. Mozilla ise %100 yeşil oluyor. Ben Mozillayı kullanıyorum. İnternet explorerda resim yüklemede felan sorun çıkıyor.

Bu konuda teknik desteğe mesaj attım. Herhangi bir sorun yok, %100 yeşil gözüküyor diye cevap geldi. Taracıyıyla alakalı bir sorun.

Sayın Hocam,

Sorun tamamen tarayıcı ile ilgili. Bu okulun birinden aradılar ve her şey tamam olmasına rağmen İE'de kırmızı gözüküyor dediler. Ben Chrome ile açtım yeşil.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri