Tamamen Ücretsiz | www.okulbilgisistemleri.tr | Okul Bilgi Sistemleri

Kodla Büyü
Ebubekir hocam elinize emeğinize sağlık, sistem süper kullanıcı dostu, kelebek sınav sistemini kullanacağız bu dönem okulumuzda. sınav sorularını ekleyip öğrenciye özel sınav kağıdı çıkarabilmek güzel özellik. Aklıma gelen eklenmesi güzel olabilecek bir özellik şu olabilir; yerleştirmesi yapılan tüm sınavlar için öğrencinin gideceği sınav salonlarını tablo halinde alabilirsek güzel olur diye düşünüyorum.
1775087283609.webp

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. İstemiş olduğunuz özelliği ekledim, sistem üzerinden yerleştirmesi yapılan tüm sınavlar için öğrencilerin gideceği sınav salonları ve sınav bilgileri tablo halinde alabilirsiniz. "Toplu Giriş Belgesi"

Ekli dosyayı görüntüle 82029
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. İstemiş olduğunuz özelliği ekledim, sistem üzerinden yerleştirmesi yapılan tüm sınavlar için öğrencilerin gideceği sınav salonları ve sınav bilgileri tablo halinde alabilirsiniz. "Toplu Giriş Belgesi"
Ebubekir hocam ellerinize sağlık.. çok kullanışlı ve güzel bir program hazırlamışsınız..
sanırım hocamın bahsettiği yer raporlar bölümünde sınıf yoklama listeleri olarak mavcut..
benim ufak bir ricam veye atvsiyem şu olabilir..
raporlar bölüündeki salon listelerinde sandalye oturum düzeni de zorunlu olarak çıkıyor..
bunu ayırabilirseniz veya seçeneğe bağlı olursa çok iyi olur düşüncesindeyim..
öğretmenlere liste olarak dağıtırken oturum düzeni fazladan bir kağıt tutuyor ve ben pdfden tek tek o sayfaları çıkardım..
öğretmenler sadece salondaki öğrenci listesini istiyorlar..
ellerinize sağlık tekrardan koalylıklar dilerim..

Ebubekir hocam ellerinize sağlık.. çok kullanışlı ve güzel bir program hazırlamışsınız..
sanırım hocamın bahsettiği yer raporlar bölümünde sınıf yoklama listeleri olarak mavcut..
benim ufak bir ricam veye atvsiyem şu olabilir..
raporlar bölüündeki salon listelerinde sandalye oturum düzeni de zorunlu olarak çıkıyor..
bunu ayırabilirseniz veya seçeneğe bağlı olursa çok iyi olur düşüncesindeyim..
öğretmenlere liste olarak dağıtırken oturum düzeni fazladan bir kağıt tutuyor ve ben pdfden tek tek o sayfaları çıkardım..
öğretmenler sadece salondaki öğrenci listesini istiyorlar..
ellerinize sağlık tekrardan koalylıklar dilerim..
Teşekkür ederim hocam.
- Yok hocam, hocamın istediği farklı bir özellikti, sisteme ekledim şuan mevcut

- Aslında bu şekilde yapmanıza gerek yok. Yazıcıdan arkalı önlü çıktı alabilirsiniz; bu durumda ön sayfada liste, arka sayfada ise oturma düzeni yer alır ve fazladan kağıt kullanılmamış olur.

Eğer oturma düzenlerini çıkarmak istemezseniz, yazıcıdan yalnızca tek sayfaları seçip bu şekilde yazdırabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam.
- Yok hocam, hocamın istediği farklı bir özellikti, sisteme ekledim şuan mevcut

- Aslında bu şekilde yapmanıza gerek yok. Yazıcıdan arkalı önlü çıktı alabilirsiniz; bu durumda ön sayfada liste, arka sayfada ise oturma düzeni yer alır ve fazladan kağıt kullanılmamış olur.

Eğer oturma düzenlerini çıkarmak istemezseniz, yazıcıdan yalnızca tek sayfaları seçip bu şekilde yazdırabilirsiniz.
ben hallederim onu da.. işte diğer öğretmenler malesef o kadar yazıcı bilgisine sahip değiller :)
bizim sınıf oturum düzenleri her sınıfta farklı..
ayrıca az önce bir öğretmenimiz geldi salon listelerinde öğrencilerin sınıfları da yazsa iyi olur dedi..
nacizane öneri hocam..
tekrardan emeklerinize sağlık..

ilksms
Geri