Tamamen Ücretsiz | www.okulbilgisistemleri.tr | Okul Bilgi Sistemleri

Kodla Büyü
Hocam, elinize emeğinize sağlık. Gerçekten müthiş bir program ortaya koymuşsunuz, emeğiniz paha biçilemez. Yaklaşık 10 gündür sistemi aktif olarak kullanıyorum. Kelebek sınav işlemleri ve WhatsApp üzerinden mesaj gönderme özellikleri takdire değer. Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, ücretli programlarla kıyaslanması dahi mümkün değil.(kendi kullandıklarım için söylüyorum) Sene başında 1.000 TL’ye satın aldığım bir programla karşılaştırdığımda, sizin hazırladığınız sistemin değerinin ne kadar yüksek olduğunu açıkça görüyorum. Tüm bu işlemleri tek bir ekranda toplayıp ve ücretsiz bir şekilde bizlere sunmanız gerçekten çok kıymetli. Tekrar tekrar elinize sağlık.
Hocam çok teşekkür ederim. Sistemin fayda sağladığını duymak benim için çok değerli. Amacım sade, işlevsel ve gerçekten işe yarayan bir yapı sunmaktı. Desteğiniz için sağ olun.

2. Sınavları kelebek programı üzerinden yaptım. Başarılı ve sorunsuz bir dağıtım yaptı. Kız erkek sınıfların ayrı olması farklılık katmış bir kaç sınavda denedim öğretmen arkadaşlardan da olumlu dönüşler oldu.

Emeğinize sağlık.

Hocam öncelikle emeğinize sağlık, sorumluluk sınav hazırlama programının 2 şubat tarihinde aktifleştirileceğini ifade etmişsiniz. Bunu daha erken bir tarihte aktif edemez misiniz. Malum sınavlar 2 şubatta başlıyor.

Hocam elinize sağlık, sorumluluk sınav programını yönetmelik gereği ikinci dönemin ilk haftası içerisinde yapılacağı için programı haftaya duyurmamız lazım.Bu modülü kullanıma açmayı hızlandırabilirseniz sevinirim

Hocam öncelikle emeğinize sağlık, sorumluluk sınav hazırlama programının 2 şubat tarihinde aktifleştirileceğini ifade etmişsiniz. Bunu daha erken bir tarihte aktif edemez misiniz. Malum sınavlar 2 şubatta başlıyor.
Hocam elinize sağlık, sorumluluk sınav programını yönetmelik gereği ikinci dönemin ilk haftası içerisinde yapılacağı için programı haftaya duyurmamız lazım.Bu modülü kullanıma açmayı hızlandırabilirseniz sevinirim

Teşekkür ederim hocalarım. Test aşamasında bir kaç problem yaşadım. Üzerinde çalışıyorum 8-9 gün sonra modül aktif hale gelir, Hem buradan hem de e-mail olarak bildiririm.

Sorumluluk Sınav Modülü Yayına Alınmıştır....

Tatilde planladığım çalışmaların dışında bazı gelişmeler yaşandığı için tüm fikirlerimi programa yansıtma fırsatım olmadı. Ancak mevcut haliyle modülün okulların ihtiyaçlarını büyük ölçüde, yaklaşık %95 oranında karşılayacağını düşünüyorum. Süreç içerisinde gelen geri bildirimler doğrultusunda ve kendi planladığım şekilde modülü geliştirmeye devam edeceğim.​
  • E-Okul’dan indirilen excel ile tam uyumlu çalışır
  • Sürekli devamsız vb. öğrenciler silinebilir
  • Ders birleştirme özelliği
  • Otomatik sınav planlama
  • Sınav yeri ve öğretmen atama
  • Sorumluluk sınavı için gerekli olan 11 adet raporlama

Son düzenleme:
Sorumluluk Sınav Modülü Yayına Alınmıştır....

Tatilde planladığım çalışmaların dışında bazı gelişmeler yaşandığı için tüm fikirlerimi programa yansıtma fırsatım olmadı. Ancak mevcut haliyle modülün okulların ihtiyaçlarını büyük ölçüde, yaklaşık %95 oranında karşılayacağını düşünüyorum. Süreç içerisinde gelen geri bildirimler doğrultusunda ve kendi planladığım şekilde modülü geliştirmeye devam edeceğim.​
  • E-Okul’dan indirilen excel ile tam uyumlu çalışır
  • Sürekli devamsız vb. öğrenciler silinebilir
  • Ders birleştirme özelliği
  • Otomatik sınav planlama
  • Sınav yeri ve öğretmen atama
  • Sorumluluk sınavı için gerekli olan 11 adet raporlama
Sayın hocam, program tek kelimeyle harika olmuş. Eline emeğine sağlık. Kullanımı çok kolay, sade arayüz.... harikasınız. Henüz raporlar aşamasına gelemedim, sistem hata verdi. Şu anlık gördüğüm iki eksik de tamalanırsa çok daha güzel olur.

Birincisi; Türk Dili Edebiyatı, ve Yabancı Dil sınavları için (Dinleme ve Konuşma sınavı da planlanabilmesi için) içindeki öğrencileri de kapsayacak şekilde sınav çoğaltma yapılabilir,,

İkincisi, Her sınav komisyonu 2 üyeden oluşması gerekiyor, bu nedenle komisyon sayısını ikiye çıkarmanız çok yerinde olur. Tekrardan teşekkürler.

Sayın hocam, program tek kelimeyle harika olmuş. Eline emeğine sağlık. Kullanımı çok kolay, sade arayüz.... harikasınız. Henüz raporlar aşamasına gelemedim, sistem hata verdi. Şu anlık gördüğüm iki eksik de tamalanırsa çok daha güzel olur.

Birincisi; Türk Dili Edebiyatı, ve Yabancı Dil sınavları için (Dinleme ve Konuşma sınavı da planlanabilmesi için) içindeki öğrencileri de kapsayacak şekilde sınav çoğaltma yapılabilir,,

İkincisi, Her sınav komisyonu 2 üyeden oluşması gerekiyor, bu nedenle komisyon sayısını ikiye çıkarmanız çok yerinde olur. Tekrardan teşekkürler.
Sayın hocam, güzel geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Yaşadığınız hatanın sebebi, saat 22.00’den sonra sunucularda yapılan güncellemelerden kaynaklanıyor. O yüzden raporlarda sorun çıkmış olabilir.
1- Dil sınavlarında raporlarda (Not Çizelgesi) dinleme ve konuşma için otomatik çoğaltma var, ama gözden kaçan bir nokta olmuşsa birlikte tekrar değerlendirebiliriz.
2- Komisyon üye sayısının 2 olması gerektiğini sonradan fark ettim. Ancak sistemde 3 öğretmen görevlendirme seçeneği bulunduğundan sınav akışını bozmadığı için hemen değiştirmedim. Tüm geri dönüşleri ve benim de aklımda olup henüz ekleyemediklerimi not aldım, sisteme yansıtacağım.

Elinize sağlık güzel bir ürün olmuş.Bir ürünün ücretli olması için illa elle tutulur bir şey olması gerektiğini düşünmüyorum.Emek ve zaman harcanan herşeyin bir bedeli olmalıdır.Ücretsiz vermek bir tercih olabilir ama bu kadar güzel ve işe yarayan bir sistemin ücretli olması kadar doğal bir şey yoktur.

Elinize sağlık güzel bir ürün olmuş.Bir ürünün ücretli olması için illa elle tutulur bir şey olması gerektiğini düşünmüyorum.Emek ve zaman harcanan herşeyin bir bedeli olmalıdır.Ücretsiz vermek bir tercih olabilir ama bu kadar güzel ve işe yarayan bir sistemin ücretli olması kadar doğal bir şey yoktur.
Merhaba hocam, bu sistemi geliştirirken en çok önem verdiğim şey, gerçekten sahada işe yarayan ve kullanıcıya zaman kazandıran bir yapı kurabilmekti. Emek ve zaman konusundaki düşüncenize de kesinlikle katılıyorum. Fakat tercihim beni çok fazla etkilemediği sürece ücretsiz olarak devam etmek..
Desteğiniz ve bu güzel geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür ederim.

EbuBekir hocam yada bir excel fotmati belirlenip ders programı da eklenebilir ve aynen maas ve ek ders gibi resim olarak tum ogretmenelere ayrı ayrı paylasilabilir

EbuBekir hocam yada bir excel fotmati belirlenip ders programı da eklenebilir ve aynen maas ve ek ders gibi resim olarak tum ogretmenelere ayrı ayrı paylasilabilir
Hocam, açıkçası Excel doldurmanın kullanıcı açısından çok pratik olduğunu düşünmüyorum. Belirli bir formatta Excel hazırlayıp sisteme yüklemek vs, işleri kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabiliyor.

Bence bu özelliği şu şekilde tasarlamak çok daha kullanışlı olur:
Öğretmenlerin haftalık ders programları sisteme toplu olarak PDF şeklinde yüklensin. Sistem bu PDF’leri otomatik olarak parçalayıp her öğretmenin kendi ders programını ayırsın ve ilgili öğretmene WhatsApp üzerinden otomatik olarak göndersin. Bu şekilde çok pratik olur, kullanıcı sadece toplu PDF yükleyecek sistem otomatik tüm işlemleri arka plan da gerçekleştirecek.

Hocam, açıkçası Excel doldurmanın kullanıcı açısından çok pratik olduğunu düşünmüyorum. Belirli bir formatta Excel hazırlayıp sisteme yüklemek vs, işleri kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabiliyor.

Öğretmenlerin haftalık ders programları sisteme toplu olarak PDF şeklinde yüklensin. Sistem bu PDF’leri otomatik olarak parçalayıp her öğretmenin kendi ders programını ayırsın ve ilgili öğretmene WhatsApp üzerinden otomatik olarak göndersin. Bu şekilde çok pratik olur, kullanıcı sadece toplu PDF yükleyecek sistem otomatik tüm işlemleri arka plan da gerçekleştirecek.

ilksms
Geri