Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Emin KARİP NTV'de

Kodla Büyü

Eindoforat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
TTK Başkanı Emin KARİP bugun saat 15:00'de NTV'de 4+4+4 ile ilgili soruları yanıtlayacakmış.
Sorular için: ntvmsnbc.com, twitter/ntv , facebook/ntv

2.soru bizim dersle ilgili geldi.adam diğer derslerin içinde teknoloji kullanımı entegreli. yeni seçmeli dersimiz var çocuklar isterse onu seçebilir ama ayrıca bilgisayar dersine gerek olmadığını düşünüyoruz dedi :-1: yeri yok dedi gerçeği söyledi en azından düşündükleri bizi de ne yapacaklarını bi söleselerde bizde rahatlasak

Hocam twitter adresin varsa ordan gonderebilirsin. twitter/ntv
Ben de ders zorunlu değil, öğrenciler dersimizi seçmezse BT ogretmenlerinin durumu ne olacak diye sordum bakalim cevap gelecek mi, bekliyorum.

bense siteden mail attım bilgisayar öğretmenleri hakkında düşünceniz nedir norm fazlası olan ve bu ihtimalde olan ögretmenler için diye ama bakalım sorcak mı
bide twetterda ekledim ama ntye sorun programı gorunmuyor

arkadaşlar artık bişi beklemeyin ders verirlerse girin vermezlerse geriye kalan vaktimizi nasıl değerlendiriri ona bakalım. ek derse ihtiyacı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

ondan hemen öncede müsteşar kanalın birindeydi. Kendisine sorulan soru şu; fatih projesi ile okullara teknoloji altyapısı kuruluyor bunların idaresi için her okula teknolog verilecek mi gibi bir şeydi.
cevap (kısaca): il merkezlerinde ve ilçe merkezlerinde bunun için ekipler kuruyoruz, ayrıca cihazların garanti süresi boyunca tamirleri firmalar tarafından yapılacak.
sunucu: okullarda ihtiyaç yokmu yani.
müşteşar:Var da o kadar yok dedi.
yani adam açık açık okullarda ihtiyacımız yok dedi. Ama biz hala okullarda her işe koşmaya devam edelim. :?:

0212 335 00 00 NTV'yi arıyorsunuz, 4+4+4 için "ntv'ye sorun"a yarınki program için soru yazdırmak istiyorum diyorsunuz. sizi aktarıyorlar sorunuzu not alıyorlar:

Yarın konuk :Funda Kocabıyık (Temel Eğtim G.M)

bunların yaptığını çocuk yapmaz, yabancılar 100 yıllık plan yapar harfiyen uygular, bizimkiler 5 yıllık yapar, onu da ağzına gözüne bulaştırır... geçen sene 15000 okul öncesi öğretmeni açığı varken şu anda hiç yok...
bt dersine ihtiyaç yok ama bt öğretmenlerinin ne olacağı ile ilgili bir çalışmada yok... cidden çocuk bunlar, artık ciddiye bile almıyorum...

BBNET
Geri