Takmaktik Perde

Kodla Büyü

hbasdereli

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar. Aracımın arka yan, arka cam ve kelebek camlarına film çektirmek istiyorum. Ancak dün yaşadığım şehirde polislerin cam filmi çekilmiş bir aracı durdurak söktürdüğüne şahit oldum. Takmatik perdenin film görevi gördüğünü okuyorum forumlarda. Acaba aramızda kullanan var mı 100-120 lira vermeye değermi?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bod- ... k-56199687

Hocam benim arabada film var Anakarada geçen hafta arabanın muayenesi vardı hafif kusurla geçti.. Arkadaşımda bu şekilde güneşlikler kullanıyor çok şikayetçi bence film en mantıklısı..

arka ve arka yolcu camlarına film yaptırmak serbest, sanayi bakanlığının önerisiyle klima kullanımında %34 e varan enerji tasarrufu sağlaması sebebiyle trafik müdürlüğü tarafından serbest bırakılmış. ön, şoför ve ön yolcu camına film yaptırılması halen yasak.

Forumlarda olumlu yorum almış onun için bu perdeyi düşünmüştüm. Aslında istediğim film çektirmek ama..

hgx2' Alıntı:
arka ve arka yolcu camlarına film yaptırmak serbest, sanayi bakanlığının önerisiyle klima kullanımında %34 e varan enerji tasarrufu sağlaması sebebiyle trafik müdürlüğü tarafından serbest bırakılmış. ön, şoför ve ön yolcu camına film yaptırılması halen yasak.

klima kullanımıyla alakalı durum gerçekten doğru mudur? %34 ciddi bir rakam.

aakcakaza' Alıntı:
hgx2' Alıntı:

klima kullanımıyla alakalı durum gerçekten doğru mudur? %34 ciddi bir rakam.

Bununla ilgili resmi bir belge var mı acep

hgx2' Alıntı:

Serbest değil sanırım aşağıdaki haberde yazıyor.Trafikten men bile ediyorlarmış

http://haber.mynet.com/otomobilde-cam-f ... 26-guncel/

Hocam yaklaşık 1,5 aydır bu sizin linkte vermiş olduğunuz marka perdeyi taktım aracıma. Çok memnunum. film yaptırmayı düşünüyordum ama perdelerde film gibi görünüyor zaten. Filme göre artısı şunlar. istediğiniz şekilde camları açabilirsiniz araç içi görünmez. ayrıca muayenede geçmez diye düşünmeyin söküp gidin :) şahsen ben öyle yaptım.. diyelim ki aracı satacaksınız perdeyi ayrıca satabilirsiniz de.

perdeleri denemiş biri olarak film çektirmek daha mantıklı perde biraz zorluk çıkarıyor..

Hepsiburada'da 100/20 indirim çekiyle 84 liraya geldi kargo bedava sipariş verdik deneyelim olmazsa filme bakıcaz artık..

BBNET
Geri