Tahtaların anahtar kilidinden satın alan var mı?

Kodla Büyü

teknkogretmen

Aktif Üye
Öğrenciler sürekli kilitleri kırmaya başladı. Hangi tahtayı kitlesek ertesi gün kırılmış oluyo. Kilitleri nerden satın alabiliriz yardımcı olur musunuz?

merakımdan soruyorum öğrenciler kilitleri neden kırıyorlar genel bir sebep varmı hocam.diğer merakımda tahtaları kilitliyormusunuz öğrencinin istediği anda kullanımına kapalı mı

Kaçıncı FAZ?
hangi il?

Bildiğim kadarıyla aynısı ayrıca Vestel tarafından satılmıyor. Ancak eşdeğeri (benzeri) olur.

İsterseniz destek sayfasından mesaj yaz, ara, veya Vestel bayinizi arayıp sorun.

Kod:
https://www.vestel.com.tr/destek

Vestel İletişim; 44 44 123

Kod:
https://www.vestel.com.tr/vestel-65ops01-akilli-tahta

Kilitlesen "Öğrenci teneffüs aralarında kulanamıyor. Hocalara söyleyin de teneffüs aralarında kilitlemesin" diye söylerler.

Açık bıraksan "Öğrenci film izliyor, ahlaka uygun olmayan şeyler açıyor. Bir önlemini al hocam!" derler.

İnsan ne yapacağını şaşırıyor.

sen kilitlesende kilitlemesende öğrenci ahlaka uygun olmayan şeyleri zaten yapıyor

şu gibi mesela öğretmenlerin hepsini okul bahçesinin dışına attılar sigara yasak dısarda için diye öğretmen dısarı cıkıyor öğrenci de kapıdan cıkar cıkmaz yolun karsısında öğretmenıyle karsılıklı sigara içiyor , nasıl ama

hiç kız öğrenci yokmu ki öğrencileri genel olarak o tip şeyleri izlemekten çekindirsin.ben acık bırakıyorum deep..freze var timefrezee var ogrencıler oyunda oynuyor kımı zaman pes bile yukledıklerı oldu , kımı zaman film izliyor sınıfta kız erkek karısık olunca bazı seylerı yapmaktan da ımtına edıyorlar olay bıtıyop

Kızlar da işin içinde olunca durum müdürlerin hoşuna gitmiyor. Bazı kızlar şikayet ederken bazıları da hoş karşılıyor.

hocam kilide hiç gerek yok sen kur tahtalara ATAK programını rahatına bak... baktın malzeme ile olmuyor yazılımla yap

aynı sorun vardı... tahtaların kilitlerini kırıyorlar... ahlaksız filmler izlendiğini duydum ama görmedim bende ATAK programını kurdum şimdi hiç kilitlemiyorum :puhaha: her öğretmenin flashı var (toplu flash almaya gerekte yok artık her öğretmenin kendine ait flashı var yoksa da bırak tahtayı kullanmasın...)sen gerekli önlemlerini aldıktan sonra (bios vs gibi) öğrenciler onuda kırıyorsa tebrik et otur :D ne yaparsa yapsınlar...

BBNET
Geri