T teknkogretmen Aktif Üye Mesajlar 163 15 Mayıs 2015 #1 Tahtadan imaj alma ile ilgili program deniyorum yarısında hata veriyor. Tahtadan imaj dosyasını nasıl alıyorsunuz, lütfen yardımcı olur musunuz.
Tahtadan imaj alma ile ilgili program deniyorum yarısında hata veriyor. Tahtadan imaj dosyasını nasıl alıyorsunuz, lütfen yardımcı olur musunuz.
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 15 Mayıs 2015 #2 imaj aldığınız flash bellek yada harici disk fat32 ise imaj boyutu 4 GB olduğu anda hata verir. ntfs e cevirmeniz lazım.
imaj aldığınız flash bellek yada harici disk fat32 ise imaj boyutu 4 GB olduğu anda hata verir. ntfs e cevirmeniz lazım.
T teknkogretmen Aktif Üye Mesajlar 163 20 Mayıs 2015 #3 denizlerb' Alıntı: imaj aldığınız flash bellek yada harici disk fat32 ise imaj boyutu 4 GB olduğu anda hata verir. ntfs e cevirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam winsetup programıyla usbyi formatlarken ntfs yapıyorum zaten. Ama yine de olmuyor.
denizlerb' Alıntı: imaj aldığınız flash bellek yada harici disk fat32 ise imaj boyutu 4 GB olduğu anda hata verir. ntfs e cevirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam winsetup programıyla usbyi formatlarken ntfs yapıyorum zaten. Ama yine de olmuyor.