nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 10 Şubat 2015 #1 mrb arkadaşlar. etkileşimli tahtada startboard açıkken sayfayı sağa çekmek isteyince yeni sayfa açılıyor. daha önce başıma gelmişti. sağ alt köşeden çözülüyordu ama hatırlayamadım. tş ederim
mrb arkadaşlar. etkileşimli tahtada startboard açıkken sayfayı sağa çekmek isteyince yeni sayfa açılıyor. daha önce başıma gelmişti. sağ alt köşeden çözülüyordu ama hatırlayamadım. tş ederim
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 10 Şubat 2015 #2 görünüm den tek sayfa gibi birşey var dı omuydu ki
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 10 Şubat 2015 #3 sağ alt köşede ses butonunun olduğu yerde bi simge var. el işareti var üzerinde ordan yapılıyor ama hangi ayardı.
sağ alt köşede ses butonunun olduğu yerde bi simge var. el işareti var üzerinde ordan yapılıyor ama hangi ayardı.
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 10 Şubat 2015 #4 hocam denetim masasında kalem ve dokunmaya girip ilk seçeneği kaldırınca sorun çözülüyor.