tabletten eba market sorunu

Kodla Büyü

ilhanmsn

Aktif Üye
tab5 tabletten eba markete çıkmıyor arkadaşlar. internet bağlantısı yok diyor. Bağlantıda sıkıntı yok ama. bu konu ile karşılaşan varmı acaba. sorunu nasıl hallederiz

Hata ekranı ektedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2015-11-13-17-02-31.png
    Screenshot_2015-11-13-17-02-31.png
    103 KB · Görüntüleme: 1,198
çocuklar eba market üzerinden kendi apk larını kuruyorlar. sanırım bunu düzeltene kadar eba marketi kapattılar.

Gerçi benim öğretmen bilgisayarı ama muhtemelen genel bir çalışma o zaman

eba market giriş problemi bizde de var.sorunun çözülmesini bekliyoruz...

bugun aldık tabletımızı bendede var aynı sorun kaldırdık bır koseye sımdılık

arkadaşlar "tablet hakkında" kısmından "derleme numarası" yazan yere 8-10 defa (kaç kere dokunduğumu hatırlamıyorum :D) dokunun art arda. bunu yapınca altta "artık bir geliştiricisiniz" şeklinde bildirim gelecek ve sonra bu bildirim kaybolacak. bunları yaptıktan sonra eba market uygulaması açıldı bende. başka tablette denemedim ama umarım olur.

Biz de iki gün önce aldık. Bugün eba marketi açtım, bir güncelleme yaptı. Ardından sorunsuz bir şekilde uygulamaları gördüm. Birkaç tanesini indirdim.
Güncellemeden önce eba market durduruldu şeklinde hata alıyordum, sanırım o hataları da almaz oldum.
Bahsettiğiniz internet yok hatasını almadım.

yakuphan' Alıntı:
Biz de iki gün önce aldık. Bugün eba marketi açtım, bir güncelleme yaptı. Ardından sorunsuz bir şekilde uygulamaları gördüm. Birkaç tanesini indirdim.
Güncellemeden önce eba market durduruldu şeklinde hata alıyordum, sanırım o hataları da almaz oldum.
Bahsettiğiniz internet yok hatasını almadım.

ben geliştirici seçeneklerini açmak için uygulamıştım yukarıdaki yöntemi ama olmadı. eba market açılınca bundandır diye düşündüm ve paylaşayım dedim ama aba market kendiliğinden açılıyormuş dediğinize göre :D bugün hiç açmayı denemedim çünkü :)

BBNET
Geri