D delly Site Gezgini Mesajlar 32 8 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar öğrencilerden bazıları e-tablarına matematik yaprak testi yüklemişler fakat bu pdf dosyalarının üzerlerine çözüm yapmak istiyorlar bunu nasıl yapabilirler ?
Arkadaşlar öğrencilerden bazıları e-tablarına matematik yaprak testi yüklemişler fakat bu pdf dosyalarının üzerlerine çözüm yapmak istiyorlar bunu nasıl yapabilirler ?
abtani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 663 9 Mayıs 2014 #3 https://play.google.com/store/apps/deta ... obe.reader yazılıp,kaydediliyor.sorunsuz deneyebilirsiniz,kullanıyorum,kullandırıyorum.
https://play.google.com/store/apps/deta ... obe.reader yazılıp,kaydediliyor.sorunsuz deneyebilirsiniz,kullanıyorum,kullandırıyorum.
havefun Üye Mesajlar 14 9 Mayıs 2014 #4 Eba market gibi yerlerden acrobat reader indirilir. onunla dosya açılır. Dosya açıkken. tabletin sağüst çerçeve çizgisine doğru dokunulur.Kalem silgi menüsü açılır.Ordan seçerek kullanabilirsiniz
Eba market gibi yerlerden acrobat reader indirilir. onunla dosya açılır. Dosya açıkken. tabletin sağüst çerçeve çizgisine doğru dokunulur.Kalem silgi menüsü açılır.Ordan seçerek kullanabilirsiniz
abtani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 663 9 Mayıs 2014 #5 Üzerine yazın,kaydedin.Tekrar yazdığınız yazıya tıklayın,yazdığınız yazının renk ,boyut vb değiştirebilirsiniz.
Üzerine yazın,kaydedin.Tekrar yazdığınız yazıya tıklayın,yazdığınız yazının renk ,boyut vb değiştirebilirsiniz.
D delly Site Gezgini Mesajlar 32 9 Mayıs 2014 #6 hocam adobe reader kurunca sağ ,üstte kalem seçeneği çıkmıyor. ezpdf reader kuruncada uygulama yüklü değil hatası veriyor
hocam adobe reader kurunca sağ ,üstte kalem seçeneği çıkmıyor. ezpdf reader kuruncada uygulama yüklü değil hatası veriyor
oyungezer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,463 9 Mayıs 2014 #9 tablet-pc-f253/android-de-pdf-dosyalarnin-uzerine-yazi-yazabiliyor-muyuz-t128628.html
abtani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 663 10 Mayıs 2014 #11 delly; pdf dosyayı aç,elini ekrana basılı tu.tNot-Metin-Serbest_İmza menüsü çıkmıyormu?