Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende 14 tablette vardı.
pybs arıza kaydı oluşturdum.mng kargoyu aradım.okuldan gelim aldılar.ücretsiz telpa servise gönderdim.5 gün içinde tabletler çalışır durumda geri geldi.
AYNI Sorun 32 tablette bendede oldu tüm butonları denedim işe yaramadı sadece sağ alt köşede kırmızı yazılı bir menü var ona bastığınızda tablet sıradan bir şekilde açılıyor ama açıp kapansa bile tc şifre ekranı gelmiyor
Ben sağ alttaki DİSABLE TEST e basıp açıyorum daha sonra tableti hiç kapamadan apex launcher i kuruyorum (internetten indir mailine at vs.). Daha sonra dosya yöneticisi ni indiriyorum (es dosya yöneticisi) öğretcilere lazım olan programları usb takıp atıyorum. es dosya yöneticisini açıp nereye attıysam (sdcard/Download olabilir) kuruyorum. Bu şekilde ellerinde google play olmayan ama usb si çalışan tabletleri oluyor.... Launcher kurmazsan tableti kapatınca yine test menusu geliyor. olay launcher da... Launcher kurulunca da her zaman apex launcheri kullanı işaretleyip çalıştırırsan sorun olmuyor. Sonuç olarak: öğrencide cihaz yöneticisi uygulaması olmadığı için eba ya kayıt olmuyor. usb si açık tableti böyle olanlar vermek istemiyor hatta söylemiyorlar bile. Hoş normal olanlar bile kırılasbiliyor ya o yüzden yapacak bi şey yok...