tabletlerim wi-fi sini kapatma

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. bunu yapamadım. ayarlara baktım yok. wi-fi bluetooh olduğu şeritte üzerine tıklayınca grileşiyor ama tekrar bağlanıyo. nasıl yapabilirim tş

kapatılmıyor, tabletlerin kontrolünü yapabilmek için bu şekilde ayarlamışlar..

hımm teşekkür ederim sayın hocam. bi sorum daha olacaktı.
wi-fi bağlanmayan(fatih ağı) tabletler için herhangi bişey yapıyormuyuz yoksa bekleyelim mi?

hocam ağa hiç bağlanmıyosa tablet aktivasyon yapamamışsınızdır zaten henüz. Ben tablet verdiğim öğretmenler için arıza kaydı yapabildim bu pybsden. Aktivasyonu yapamadan arızalı olan tabletleri de okul adına arıza kaydı yapılması lazım. Ama ben yapamadım. Yetkili kullanıcı hatası gibi bişey yazıyor. Henüz çözülmedi sorun. Ayrıca öğrenciler için de arıza kaydı yapamadım. Öğrencilerin tablet bilgileri çıkmıyor arıza sayfasında. Öğrencilerden Gelen arıza ya da şikayetleri not alıyorum. Ama tabletlerini almıyorum.Kayıt yapabildiğim zaman tabletlerini getirmelerini isteyeceğim.

yok hocam ağa ilk gün bağlanıp aktivasyonu yapılmış. evdeki nete bağlanıyo ama okuldaki fatih den de aktivasyonda bağlanılmıyor. diğer öğrenciler bağlanıyo ama. ağda sorun olduğunu düşünmüyorum

yağmur07' Alıntı:
hocam ağa hiç bağlanmıyosa tablet aktivasyon yapamamışsınızdır zaten henüz. Ben tablet verdiğim öğretmenler için arıza kaydı yapabildim bu pybsden. Aktivasyonu yapamadan arızalı olan tabletleri de okul adına arıza kaydı yapılması lazım. Ama ben yapamadım. Yetkili kullanıcı hatası gibi bişey yazıyor. Henüz çözülmedi sorun. Ayrıca öğrenciler için de arıza kaydı yapamadım. Öğrencilerin tablet bilgileri çıkmıyor arıza sayfasında. Öğrencilerden Gelen arıza ya da şikayetleri not alıyorum. Ama tabletlerini almıyorum.Kayıt yapabildiğim zaman tabletlerini getirmelerini isteyeceğim.

Öğrenci tabletlerine arıza kaydı yapılabiliyor hocam. İlçedemde ki okullardan birinde 5 tane tablet için arıza kaydı yapıp gönderdim ben garantiye

BBNET
Geri