Tabletleri hangi öğrenciler alamaz?

Kodla Büyü

alanyah

Üye
Arkadaşlar malum tabletler geldi ancak bir de verilmeyecekler var. Nasıl bir kriter uyguluyorsunuz. İlçe formatörü çok devamsızlığı olan çok zayıfı olan ve bepli öğrencilere vermeyin dedi diye hatırlıyorum. Sizler neler yaptınız.

alanyah' Alıntı:
Arkadaşlar malum tabletler geldi ancak bir de verilmeyecekler var. Nasıl bir kriter uyguluyorsunuz. İlçe formatörü çok devamsızlığı olan çok zayıfı olan ve bepli öğrencilere vermeyin dedi diye hatırlıyorum. Sizler neler yaptınız.

Devamsızlıktan kalacak olanlar hariç hepsine verdik hocam.

anladım hocam ama kafamız karıştı net bilgiler de alamadık malesef en sonunda bizde öyle birş eyler yapacağız

"İlçe formatörü çok devamsızlığı olan çok zayıfı olan ve bepli öğrencilere vermeyin "
Formatörünüz bunu resmi yazıyla gönderse ya. :x

bizim müdür bey bugün daha buldu okudu yazısızı bu konunun. Bakan adına genel müdür imzalı hem de.
buna binaen biz özürlüde 15 günü özürsüzde 8 günü geçmiş olanlara ve ilk dönem 6 zayıfın üzerinde zayıfı olanlara tablet vermeyecez.
hem öğrencilere ders çalışmaları ve devam konudsunda dikkatli olmaları için teşvik olur.
resmi yazısı vs var yani merak etmeyin...

öğrenciler gitmiş şikayet etmişler
yukardan telefon gelmiş okula verin tüm öğrencilere diye
hepsine dağıttık biz de.

şimdi bi soru sorayım
okulu bırakacak olan 9. sınıf öğrencilerinden tabletleri alacaz mı
bi dayanak var mı bununla ilgili bildiğiniz arkadaşlar....

joomlaci' Alıntı:
bizim müdür bey bugün daha buldu okudu yazısızı bu konunun. Bakan adına genel müdür imzalı hem de.
buna binaen biz özürlüde 15 günü özürsüzde 8 günü geçmiş olanlara ve ilk dönem 6 zayıfın üzerinde zayıfı olanlara tablet vermeyecez.
hem öğrencilere ders çalışmaları ve devam konudsunda dikkatli olmaları için teşvik olur.
resmi yazısı vs var yani merak etmeyin...

Hocam yazıyı ekleyebilir misiniz?

BBNET
Geri