tabletlerde ubuntu yüklü

Kodla Büyü

kalimero

Aktif Üye
öğretmenlere verdiğim tablerin 20 tanesinde ubuntu yüklü linux var bazılarıda zaten test ekranı açılıyor forumda gösterilen o kırmızı buton yok ubuntuyu tekrar androide çevirebilirmiyim ayrıca arıza bildiriminde bulundum ama tabletler görünmüyor tablet seri no yazdım olmuyor acama tarayıcılarla ilgili mi crome firefox hiç göstermedi yaklaşık 30 tane öğrenci öğretmen tableti bozuk

O nasıl bişey hocam ? Android zaten linux tabanlı diye biliyorum da ...
Bu pc ye kurduğumuz ubuntu mu var ?

Ubuntu'nun mobil cihazlar için bir işletim sistemi çıkacaktı sanırım ama o tabletlerde ne işi var anlamadım:)

hocam bilmiyorum bende şaşırdım ama açılışı general mobile değil nethinking gibi bir ekranda kırmızı birşeyler açıyor test ekranı ve linux ubuntu yüklü bilgiğin kullanabiliyorsun ubuntuyu etc driver falan klasörler hep var çözümü varmı yoksa servise gidecek karşılaşan arkadaş varmı

Öğrencinin tabletinde ubuntu yüklü. Ne yapmamız gerekiyor? Lütfen yardım :cry:

Benim okuldaki öğrenci tabletlerinde de 8 tane aynı problemli tablet çıktı. Sanırım hepsi servise gidecek.

Servise gönderme işlemi nasıl oluyor, pysb'de ne yapmak gerekiyor?

kalimero' Alıntı:
hocam bilmiyorum bende şaşırdım ama açılışı general mobile değil nethinking gibi bir ekranda kırmızı birşeyler açıyor test ekranı ve linux ubuntu yüklü bilgiğin kullanabiliyorsun ubuntuyu etc driver falan klasörler hep var çözümü varmı yoksa servise gidecek karşılaşan arkadaş varmı

Hocam benim bir tane tableti hiç açamadık etkinleştiremedik açma düğmesine basınca kırmızı bir thinkware yazısı geliyor ondan öteye gitmiyor servise gönderdik eveli gün. Belki öyle birşeydir ama ortadaubuntu falan hiçbirşey yok

gizemkar' Alıntı:
kalimero' Alıntı:

Hocam benim bir tane tableti hiç açamadık etkinleştiremedik açma düğmesine basınca kırmızı bir thinkware yazısı geliyor ondan öteye gitmiyor servise gönderdik eveli gün. Belki öyle birşeydir ama ortadaubuntu falan hiçbirşey yok
Hocam servisle nasıl iletişim kurdunuz?

BBNET
Geri