tabletlerde girilen gmail den çıkış yapma

Kodla Büyü

by_zamansiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulda bir kaç öğrencim farklı tabletlerde gmail hesapları ile yapmışlar ama sorun şu ki çıkış yap kısmı yok veya ben bulamadım. yardımcı olabilecek varsa süper olur :)

Ya ben de acaba ben mi körüm diyordum :D
Geçen gün birinin telefonunu ayarlamak için ben de kendi hesabımla giriş yaptım ama çıkışı bulamadığım için Gmail programını kaldırıp tekrar kurdum.

yataylimit' Alıntı:
Ya ben de acaba ben mi körüm diyordum :D
Geçen gün birinin telefonunu ayarlamak için ben de kendi hesabımla giriş yaptım ama çıkışı bulamadığım için Gmail programını kaldırıp tekrar kurdum.

Sonuç ne oldu peki ?

Sonuçta çıkış yaptı. Hatta programı tam kaldırmadım bile, verileri sil yaptım yeterli oldu.

Çözüm daha önce paylaşılmıştı. Önce Ayarlar Depolama uygulama ordan ayarlara gel durmaya zorla sonra ayarlar deposuna gel önbelleği temizle orda temizlemeyle alakalı bir kısım daha vardı. Onu da temizle sonrasında ayarlar kısmına gel en alt tarafta google kullanıcılar kısmı geliyor sağ üst köşeden kullanıcı sil diye bir seçenek var.

ayarlar==>hesapları seç, silmek istediğin hesabı seçince; sağ en üst köşede üç çizgi alt alta bir simge var. üzerine dokununca "hesabı kaldırı" seçeceksiniz hocam.

buldum sonunda

ayarlar >> google (hesaplar başlığı altında) >> istenilen hesanı seç >> sağ üst köşedeki üst üste olan üç noktaya tıkla >> hesabı kaldıra bas tamamdır işlem...

BBNET
Geri