Tabletler Google Play Store'dan Atıyor

Kodla Büyü
Merhabalar, öğrenci tabletlerimizin bir kaçında Google Play Store'a girilirken programdan atıyor. Çözüm adına yaptıklarım; Google Play Store uygulamasının verilerini temizlemek, güncellemelerini kaldırmak, bunları yapınca da sorun çözülmedi. Bir tableti sıfırladım; bir süre girebildikten sonra tekrar atmaya başladı. Önerisi olanlar.

saat ayarlarının bozulmasından dolayı olan bir sorun hocam. ben de çok sıkıntı yaşadım en son çareyi saat ayarlarını tekrar yapmakta buldum

Hocam ayarlar menüsüne girin depolamaya girin uygulamalari secin oradan google play srore simgesini bulup tiklayin sonra verileri temizle deyin google store atma problemi duzelecektir

delly' Alıntı:
Hocam ayarlar menüsüne girin depolamaya girin uygulamalari secin oradan google play srore simgesini bulup tiklayin sonra verileri temizle deyin google store atma problemi duzelecektir

Bu işlemi denediğim takdirde olumlu bir sonuç alamadım.

hocam şöyle düşünebilirsiniz hani bilgisayarın saati bozuk olunca sertifika hatası diye internete girmiyor ya burada da aynı problem var.

google playe girmeyen tabletlerde eğer saat yanlışsa ilk önce saat ve tarih ayarını düzeltmek gerekiyor. sonra diğer veri temizleme işlemi faydalı oluyor.

saat değiştirme ise ilk ana kullanıcıda yok. ama yeni bir kullanıcı eklerseniz orada mevcut oradan yapabilirsiniz

BBNET
Geri