Tabletle ilgili sorunlarımıza dönüt sağlanmıyor.

Kodla Büyü

crazyboss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar.GM tabletlerden bir öğretmenimizin tableti hesap yönetiminden tablet kurulumuna geçmiyor.Neredeyse her yolu denememe rağmen tableti kurmayı başaramadık.
Tablet arızalarına bakan telefonda mdm@eba.gov.tr adresine mail atmamız söylendi.
tabletle ilgili arızamızı 3 kez mail atmamıza rağmen 5 gündür bir tek cevap yazmadılar.
Öncesinde özel mailden attığım bir maile lütfen kurum mailinden gönderiniz demişlerdi.
Kurum mailinden attık bu sefer hiç cevap alamadık.Oradaki arkadaşlar neyle meşguller merak ediyorum doğrusu

Benim ay olup cevap gelmeyen maillerim var, hoş onların cevabına kalmadan sorunları bir şekilde çözdük her seferinde :)

Aynen hocam, cevap verdiklerinde de sizin zaten denemiş olduğunuz bi yöntemi kısacık bir cümleyle ("şunu yaptınınz mı hocam şeklinde") yazıp sonra kayıplara karışıyorlar. Artık mail atmıyorum. Servis çözerse çözdü çözmezse de beklesin öyle tabletler. Doğru dürüst muhatap bulamıyoruz.

crazyboss' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar.GM tabletlerden bir öğretmenimizin tableti hesap yönetiminden tablet kurulumuna geçmiyor.Neredeyse her yolu denememe rağmen tableti kurmayı başaramadık.
Tablet arızalarına bakan telefonda mdm@eba.gov.tr adresine mail atmamız söylendi.
tabletle ilgili arızamızı 3 kez mail atmamıza rağmen 5 gündür bir tek cevap yazmadılar.
Öncesinde özel mailden attığım bir maile lütfen kurum mailinden gönderiniz demişlerdi.
Kurum mailinden attık bu sefer hiç cevap alamadık.Oradaki arkadaşlar neyle meşguller merak ediyorum doğrusu
hocam mailini mutlaka okulun resmi e mail hesabından at muhatab almıyorlar. ordan atınca illaki muhatab alırlar demiyorum ama muhatab alırlarsa bi tek ordan alıyorlar

ilyas33' Alıntı:
crazyboss' Alıntı:
hocam mailini mutlaka okulun resmi e mail hesabından at muhatab almıyorlar. ordan atınca illaki muhatab alırlar demiyorum ama muhatab alırlarsa bi tek ordan alıyorlar

Zaten beni güldüren de o.Sanki muhatap alacaklarmış gibi okul mailinden ya da resmi mailden gönderin diyorlar.
:D :D

Tablet olayı bize bela arkadaşlar. Kendimi gm nin elemanı gibi hissediyorum bazen. Hoş bir de ilgilenseler...

servise yolla gitsin. onlar bir şekilde halleder. Niye kendinizi yıpratıyorsunuz ki anlamıyorum :)

önümüzdeki hafta il koordinatörleri toplantı yapacak tablet sorunları ve mdm de konuşulacaklar arasında ne diyecekler merak ediyorum.
mdm nin bt il koordinatörüne verilmesini teklif ettim :)

BBNET
Geri