"Ayşen" Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 13 Mart 2013 #1 tabletimi internet paketi olan samsung s3353 telefonuma bağlayıp telefon internetini tablette kullanmak istiyorum çok araştırdım ama bulamadım birde size sorayım dedim bilgisi olan var mı
tabletimi internet paketi olan samsung s3353 telefonuma bağlayıp telefon internetini tablette kullanmak istiyorum çok araştırdım ama bulamadım birde size sorayım dedim bilgisi olan var mı
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,563 13 Mart 2013 #3 telefonda android mi hocam
soouuk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 542 13 Mart 2013 #4 s3353 modelinde Taşınabilir Wi-fi alanı oluşturma özelliği yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden tableti bağlayamazsınız telefona.
s3353 modelinde Taşınabilir Wi-fi alanı oluşturma özelliği yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden tableti bağlayamazsınız telefona.
"Ayşen" Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 13 Mart 2013 #5 android değil evet Networking Wizard programıyla leptopa bağladım ancak tablete bağlayamadım olmuyosa yapcak bişey yok saolun
android değil evet Networking Wizard programıyla leptopa bağladım ancak tablete bağlayamadım olmuyosa yapcak bişey yok saolun