Tableti Geri Alınmış Öğrenci

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Nakil gelen öğrencinin geldiği okulda tableti geri alınmışsa bu durumda ne yapıyoruz arkadaşlar?

tablet dağıtımında ona da tablet verecek miyiz?

Neden geri alınmış hocam merak ettim? Normalde öğrenci meslek lisesine bile gitse tabletinin alınmaması gerek. Neden almışlar öğrenirseniz işler karışmadan sorunu çözmüş olursunuz.

Almamaları lazım okul yakınsa tableti geri alın değilse mdm@eba.gov.tr okul email adresinden durumu bildiren mesaj atın öğrenci üzerindeki aktivasyon düştükten sonra yeni tablet verebilirsiniz.

selcukoglakci' Alıntı:
Neden geri alınmış hocam merak ettim? Normalde öğrenci meslek lisesine bile gitse tabletinin alınmaması gerek. Neden almışlar öğrenirseniz işler karışmadan sorunu çözmüş olursunuz.

okul idaresi geri alınacak diye biliyormuş o yüzden almışlar hocam.

wertyu6' Alıntı:
Nakil gelen öğrencinin geldiği okulda tableti geri alınmışsa bu durumda ne yapıyoruz arkadaşlar?

tablet dağıtımında ona da tablet verecek miyiz?

aynı durumu yaşadım mdm eba ya mail attım. onlarda öğrencinin tableti okula verdiğine dair tutanağı istedi doğal olarak.
çocuk eski okulundan ya tableti ya tutanağı geri alacak. tutanağı getirirse mdm ye mail atarak aktivasyonun kaldırılması sağlanacak ve çocuga yeni tablet verilecek.

BBNET
Geri