Tableti garantiye göndermede kargo sorunu!

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
MNG ve Yurtiçi kargo şirketleri tabletleri teslim alırken; tabletlerin taşınması sırasında oluşacak olumsuzluktan kargo nun sorumlu olmadığını belirten bir yazıyı okula imzalatmak istiyor, böyle bir yazıyıda okuldan kimse imzalamıyor, tabletler birikti, çocuklar sürekli tablet getiriyor, artık tablet almıyorum, daha önce aldıklarımıda çocuklara iade ettim, sorun 2 defa il mem e iletildi 1. dönemin sonlarından itibaren sorun devam ediyor, böyle bir durum var mı sizde de, bu durumdan kimin başı ağırır? ucu btr ye dokunur mu?

teslim alırken; tabletlerin taşınması sırasında oluşacak olumsuzluktan kargo nasıl sorumlu olmaz. onlar taşırken başında mı duracaz?

Hocam MNG'nin kendi sitesinde hangi ürünlerin sorumluluk belgesiyle taşınacağını yazmışlar. Siz tableti orijinal kutusunda gönderiyorsanız bu tür bir belge imzalatmaları gerekmiyor. İsterseniz aşağıdaki linkteki sayfanın çıktısını alıp şubeyle görüşün.

http://www.mngkargo.com.tr/tr/gonderi-rehberi

Hocam aynı olay geçen sene başıma geldi. İl koordinatörü, mng nin müşteri "destek" hattı gibi birçok yere şikayet ettim ama sonuç nafile. Adam kargo taşıyacak ama sorumlu olmayacak. Böyle bir saçmalık olamaz ama oluyor. Artık Allah'a emanet gönderiyorum tabletleri.

yataylimit' Alıntı:
Hocam MNG'nin kendi sitesinde hangi ürünlerin sorumluluk belgesiyle taşınacağını yazmışlar. Siz tableti orijinal kutusunda gönderiyorsanız bu tür bir belge imzalatmaları gerekmiyor. İsterseniz aşağıdaki linkteki sayfanın çıktısını alıp şubeyle görüşün.

http://www.mngkargo.com.tr/tr/gonderi-rehberi
kargo tabletin faturasını istiyor, müdür yardımcısıda tabletlerin hepsine tek fatura kesildi ürünün faturasını gönderemem diyor, gerçi o müdür yardımcısı okuldan gitti ama yeni gelende pek birtarafına takmadı ile haber verdi öyle bekliyoruz.

mng sene basinda bana 15 20 kutu getirdi birakti sonra ben kutuara kilifli yada kilifsiz uzerlerine bilgilerini yazip yapistirarak koyuyorum sonra kutuya bir nunara 2 numara diyorum sonra bir excel dosyasi hazirladim matbu adi soyadi beraberindeki aksesuar ariza diye yaziyorum bir ornegini kargocuya veriyirum bir ornegide bende kaliuor imza bile atilmiyor.sanirim kargocu orda biraz sikilmis ne zaman arasak 15 dakika surmuyor gelmeleri.

BBNET
Geri