gules84' Alıntı:factory reset yapıp, aktivasyonuna da yeni öğretmenin kullanıcı adı ve eba şifresini girerek...
Ben senden geriden geliyorum hocam. Ben de tablet@eba.gov.tr ye mail attım bekliyorum. Bana da aynı cevabı verecekler demekki. Yeni b,rşey olursa yazarım tabi.pasha16' Alıntı:Hocam benzer bir sıkıntı bende de var. Öğrenci nakil oldu gitti. Tabletini aldık. Tableti resetledim ama hala öğrenciye kayıtlı görünüyor. tablet@eba.gov.tr mesaj atacaksın dediler. Attım ama hala bir sıkıntı devam. Merkezi aradım sistem tam oturmadı zamanla düzülecektir diyorlar. Bunların dışında bir gelişme olursa banada haber ver![]()
pasha16' Alıntı:Hocam benzer bir sıkıntı bende de var. Öğrenci nakil oldu gitti. Tabletini aldık. Tableti resetledim ama hala öğrenciye kayıtlı görünüyor. tablet@eba.gov.tr mesaj atacaksın dediler. Attım ama hala bir sıkıntı devam. Merkezi aradım sistem tam oturmadı zamanla düzülecektir diyorlar. Bunların dışında bir gelişme olursa banada haber ver![]()
myıldırım' Alıntı:pasha16' Alıntı:Hocam benzer bir sıkıntı bende de var. Öğrenci nakil oldu gitti. Tabletini aldık. Tableti resetledim ama hala öğrenciye kayıtlı görünüyor. tablet@eba.gov.tr mesaj atacaksın dediler. Attım ama hala bir sıkıntı devam. Merkezi aradım sistem tam oturmadı zamanla düzülecektir diyorlar. Bunların dışında bir gelişme olursa banada haber ver![]()
hocam merhaba benzer bir sorundan dolayı ben de tablet@eba.gov.tr ye mail atmıştım ve gelen mail öğrenci eğer eski okulundan general mobile tablet aldıysa nakil gitmiş olduğu okula da aynı tabletini götürecek denildi. Yani eski okulunda tabletini bırakmayacak yeni okuluna götürecek. Ama tek şart yeni dağıtılan tablet olan general mobile olmasıdır.