Tablet Teslim Tutanağı İsteyenler Buradan indirebilir...

Kodla Büyü
teşekkür ederim. Bu işlemleri formu doldurup tabletleri biz mi dağıtıyoruz yoksa idareyle beraber mi yapcaz bu işlemi idare öğrencilere 1.sınavlardan sonra ya da şubat tatiline giderlerken dağıtalım diyor da bunun bir sakıncası var mı.

bende soyle bır tutanak hazırladım lazım olanlar kullanabilir.. tek tek tutanak doldurmak hem kağıt israfı hem bırsuru karısıklık olacak.. seri no yazan yere tabletlerin içinden cıkan seri no barkodunu yapıştırıyorum ....

Ekli dosyalar

erdem175' Alıntı:
teşekkür ederim. Bu işlemleri formu doldurup tabletleri biz mi dağıtıyoruz yoksa idareyle beraber mi yapcaz bu işlemi idare öğrencilere 1.sınavlardan sonra ya da şubat tatiline giderlerken dağıtalım diyor da bunun bir sakıncası var mı.

öğretmenim ekip olarak yapabilirsiniz tek başınıza yapmanız size yük olacaktır. ister sınıflarda dağıtım yapın form doldurup (tabletin içinden çıkan seri numarasını forma yapıştırıp) ister boş bir sınıfta öğrencileri çağırıp dağıtın.
bu arada milli eğitimden dağıtılması yönünde haber geldiyse bekletmenizi tavsiye etmem. (hem maddi açıdan hem de sorunlu tabletlerin biran önce servise gönderilmesi açısından)
iyi çalışmalar...

babadogan' Alıntı:
bende soyle bır tutanak hazırladım lazım olanlar kullanabilir.. tek tek tutanak doldurmak hem kağıt israfı hem bırsuru karısıklık olacak.. seri no yazan yere tabletlerin içinden cıkan seri no barkodunu yapıştırıyorum ....

kişisel bilgiler içerdiği ve bir nüshasını da öğrencilere verdiğimiz için her öğrenci/öğretmene ait bir tutanak oluşturuyoruz öğretmenim...

BBNET
Geri