tablet tarih saat değiştirme - kesin çözüm

Kodla Büyü

boteci87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayın hocalarım ben de çok uğraşmıştım saat tarih olayıyla. Diğer yöntemler aktivasyondan önce işe yarıyordu. Şu an yaramıyor.
Çözdüm sorunu, tableti aktive ederken ekranda tarih saat seçimi geliyor ya, saat kaçı gösteriyorsa o saatin üzerine tıklayın. O anda değiştirebiliyoruz. Tarih de aynı şekilde. Yani aktive ederken, Istanbul'u seçiyoruz ama bi bakıyorum saat yanlış. Bu yöntemi deneyin. Garantili :) eğer aktive zamanı gelmediyse, siz tableti sıfırlayın. Ardından aktivasyon isteyecek zaten, gerisi yukarıda anlattığım işlem;) kolay gelsin arkadaşlar

hocam tableti aktive ederken tarih saat istemiyorki? Cumadan beri en az 5 tane tablet aktive ettim hiç tarih saat istemedi biraz daha açıklayıcı yazarmısınız hocam. öğrenciler yanıma gelmeye başladı bu tabletin saati bozuldu diye

Tarih-Saat yanlışsa tableti fabrika ayarlarına döndürüp(Artık güç+ses yükseltme çalışmıyor...Ayarlardan yapmak gerekiyor...) tekrar aktive edince tarih saat ayarı düzeliyor. Tarih saatin yanlış olmasının sebebi ise şarjın tamamen sıfırlanması. Pil tamamen bitince saat te üretildiği tarih saate geri dönüyor...Adamlar yanlış kullanmayın ulen demek istiyorlar galiba. Çünkü lityum polimer pillerin tamamen sıfırlanmaması gerekiyor. Bu batarya ömrünün çabuk bitmesine neden oluyor... Öğretmen ve öğrencilerinizi uyarın. Şarjı tamamen bitirmesinler...

Hocam aktive ederken aktivasyon tamamlandı diyor ya, sonra google hesabı var mı falan diyor, hayır diyoruz, ileri ileri deyip kurulumu tamamlarken saat ve tarih olan bi sayfa açılıyor. Saatin üzerine tıklayınca değiştirebilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir. Olmazsa yarın okulda bi tableti aktive ederken sayfa fotolarını çekip buraya yüklerim. Kolay gelsin hocam

BBNET
Geri