Tablet seri no'dan kime ait...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Tabletleti seri numaralarından kime ait olduklarını bulabilir miyiz? Eba üzerinde böyle bir sistem var mı?

pybs ye gir hocam okul şifresiyle arıza kaydı oluştur e seri numarasını yazınca kime ait olduğu çıkar aktivasyon listesi var oradn da bulabilirsin

erdal_erdal_0' Alıntı:
pybs ye gir hocam okul şifresiyle arıza kaydı oluştur e seri numarasını yazınca kime ait olduğu çıkar aktivasyon listesi var oradn da bulabilirsin

Çok teşekkürler hocam. Hemen deniyorum.

tablet arıza kaydı oluştur dediğinde tablet seri numarasını girdiğinde orada tableti aktifleştiren kişi bilgileri çıkacaktır. henüz aktifleştirme yapılmadıysa, okul üzerinde gözükür.

kargasa1982' Alıntı:
tablet arıza kaydı oluştur dediğinde tablet seri numarasını girdiğinde orada tableti aktifleştiren kişi bilgileri çıkacaktır. henüz aktifleştirme yapılmadıysa, okul üzerinde gözükür.
Teşekkürler hocam. Bu şekilde hallettim. erdal_erdal_0 hocamın da dediği gibi :)

Aktifleştirme yaptık ama hala okul adı çıkıyor, kişi adı çıkmıyor. Mail attım hala cevap gelmedi ne yapmak lazım?

anatolia' Alıntı:
Aktifleştirme yaptık ama hala okul adı çıkıyor, kişi adı çıkmıyor. Mail attım hala cevap gelmedi ne yapmak lazım?
Böyle bir durum da mı varmış hocam :scared:
Bence sisteme geç işliyordur :cry:

anatolia' Alıntı:

hocam anında sisteme işlemiyor maalesef, önceki tablet dağıtımlarında da böyleydi. Sisteme 1-2 ay içinde geçiyorlar.

BBNET
Geri